İğrenç filan yazanlar var ama kızartıp önüne koysam farkı anlamadan yapıştırır yer :)
Türkiyede satılıyor ama her yer de yok tabi.
Türkiye de bulmak tabiki zor ama ister yurt dışı ister içi yemiş olan merak eden düzenli yiyen var mı aramızda?
Ablam yurtdışından getirdiğinde yerdim. Çok yedim. "Bacon" denen zımbırtı sabah kahvaltıda iyi gidiyor.
Yemişliğim var birkaç kez
nasıl buldun tadını
Normal çok değişik bir şey olacak değil ya hayvan eti
olur mu aslında çok ama çok farklı tad veren kısımları var.
Valla 2/3 kez barbekü soslu kaburgasını yedim 1/2 kez jambonunu 2/3 kezde köfte gibi versiyonlarını tadı hep yakındı her zaman yediğimiz ete
Değişik. Normalde baya fark var tadında çünkü. Hani salam vs gibi işlenmiş et yakın olabilir. Ama normal et şeklinde ayjı olması değişik geldi :)
Daha yağlı olduğu kesin ama o da kaburga vs yiyince pek etkilemiyor tamamen aynılasıyor tat :)
Kaburga yemedim, şiş kebap ya da sırt pirzola filan baya fark ediyor. Ben genelde alıp ızgara da pirzola olarak yapıyorum. Dana gibi sert olmuyor tadı da farklı oluyor :)
Barbekü soslu kaburga denemenizi şiddetle öneririm o zaman bayılıyorum ben
Tmmdır mutlaka yapıcam, teşekkürler :)
Cevap
5Cevap
Yemek isterdim ama bulamıyorum
Büyük marketlerde özel kasaplarda bulunabiliyor
Haram olan ne varsa yiyip içmem ve yapmam sonradan pişman olmamak için ve öbür dünyayı düşündüğüm için
oda bi bakış açısı tabi
@AyYıldız0110 benim gibi olan birisini görmek çok güzel ☘️
Çok teşekkür ederim 💐
rica ederim☘️
Bilerek hiç yemedim. Türkiyede var migrosta domuz eti satılıyor
yedim dana eti daha iyi ama ucuz et olarak tüketilebilir trde aksine daha pahalı maalesef sünni irfanı
Aslında bneim için daha etinden daha lezzetli
Hayır yemedim haram olan herşeyin mantıklı bir açıklaması vardır
Haramdı çünkü temiz şekilde üretmek eskiden zordu. Artık günümüzde üretim ciftliklerinde temiz olarak üretiliyor
Yağlı bir et ve sağlığa zararlı ayrıca pislik yiyor ne kadar temiz üretilse üretilsin İslam'da haram oluşu değiştirilemez keşke maddesel şeylere bu kadar değer vermek yerine manevi şeylere de değer versek dimi : )
Ben maneviyatı sevmem maalesef :)
5 m Migros ve CarrefourSa gurmelerde satılıyor.
Sürekli yemiyorum, birkaç kez sosisini ve bacon dediklerinden yedim de hiç sevmedim
dandik mallar yemişsindir. aslında çok kaliteli üretimler var
bi insan neden domuz eti yer ki ya igrenc
Aslında çok ama çok lezzetli bir et.
@Hullanza yememe gerek yok allahin suzmesi haram denmesine de gerek yok haram kilinmasaydi bile yemezdim kendi pisliginde yuvarlanan bi hayvani neden yemek isteyeyim
Yahu başın açık olması bile haram :) işine gelen haram gelmeyen değil ozman :)
yav kardesim beyinsiz misiniz ben haramdan mi bahsediyorum
@devletbaba34 derken?
kızın sana beyinsiz demesine takılmadın da benim gundi demememi takıldın...
@devletbaba34 kişi kendinden bilir işi derler. ne onun beyinsiz demesi önemli ne senin o s*lak kelimeyi kullanman. sadece nasıl bir ortamda yetiştiğini merak ettim. gundi nedir. nasıl bir basitliktir :)
hanfendiye ön yargılı gözüyle bakıyordum. sen bildiğin basitliğin acizliğin dibisin
yalakalık yapma bizim kızlar domuz eti tüketene pek sıcak bakmazlar:)))
@devletbaba34 demekki benim kızlar senin kızlar değil. ayrıca ben türkiyede bile yaşamıyorum. onuda geçtim evliyim zaten. olayda senin gibi kadınlara bi yalakalık yok kısaca :) diyorum ya kişi kendinden bilir işi :)
yurt dışında yaşayanın ya da evli olanın istemem yan cebime koy olayını çok gördük buralarda prim kasıyorsun değişik
@devletbaba34 nasıl pis bir zihniyetin varsa herkesi kendin gibi aşağılık sanıyorsun yani :)
@monicavespuccci sen bunlara bakma bunlar haram nedir helal nedir bilmiyorlar senin başın açık olabilir ama bak neyin yanlış neyin doğru neyin haram neyin helal olduğunu biliyorsun nefsine direnmeye çalışıyorsun bu yolda devam et☘️
@Danger_Girl__ helalin haramın az haram az helal olanımı var? Hem belki Müslüman değilim mesela? Soruda dini bir inceleme bir bakış açısı var mı? Komik olmayın lütfen.
az haram az helal diye bir şey yok haramsa haramdır bitti!
lütfen kelimeleri doğru yazmayı öğrenince benimle tartış!
kelimeleri doğru kullanmayan insan ile muhatap olmak istemiyorum... şey bu arada hakaret etme amacın nedir susturamadın diye mi😂😂hadi kaybol
komik amca seni😂😂
hee aldım😂😂
hadi be ciddi misin komik amcaaaa
sen yiye yiye ona benzemissin zaten
Öylemi olmuş?
Napacaksın, sana benzemekten iyidir :)
😁😁😁😁😁😁 bu doğru
@senaçakır0 hahha :) kendi çapınca eğleniyorsun görüyorum ki :)
Valla keşke doğruları bi tek ben söylesem şaşırmadım da böyle yorum yapanlara😂
@senaçakır0 bu bir tercih meselesdir :) başka yerde yazmışsın kendi pisliğini yiyor vs diye ama unutmaki tavuk bile yemle beraber kendi pisliğini yiyor :) zaten ineklerde aşırı temiz canlılar :D
Hayır yemedim, yemem.
yanlıkla kaç defa yemişizdir
Haram domuz eti
Bilerek yemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar