Yeme & İçme Güzel yemek yapar mısınız? Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Güzel yemek yaptığınızı düşünüyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl Kızlarımızın hepsi de marifetli 😏 Güzel yemek yapar mısınız? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben güzel yemek yerim, haliyle güzel yemekte yaparım. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Kötü yemek yapıyorum 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl geçen gün anneme “pikap veya gramofon alıcam ve yemek yaparken plak dinlicem” dedim sanki yemek yapmaya mutfağa giriyorsun da dedi 😂😂😂 0 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Mutfağa girsene kadına ayıp olmasın 🙄😂 Yorumla merakettimmişte +1 yıl gayette giriyorum arada geçenlerde babam pilav istedi yaptım mesela 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Yapıyorsan bir şey diyemem :D Yorumla merakettimmişte +1 yıl kırkta bir yapıyorum işte 😀 Yorumla Boavistaa +1 yıl Olsun be :D Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Evet elimin lezzetini beğenirler ama yemek yapmaktan hiç hoşlanmam mecbur kalmadıkça mutfağa girmem hiç sevmiyorum 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Mecbur gireceğin zamanlar olacak Yorumla püskevitçay +1 yıl Ah evet bir gün ayrı eve çıkacağım iş başa düşecek Yorumla Boavistaa +1 yıl 🙁 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bilmem, yapıyorum galiba. Yapıyorum diye düşünüyorum 😅 1 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Umarım :D Yorumla
LasTRomaNces Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl Yeni yeni hobi edindim. Şimdiye kadar yutulamayan yemeğim olmadı😃😃 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl İyi yapmışsın :D Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Evet yaparım. Yemeğimi tadan 3 parmaklı kalıyor 0 4 Yorumla Boavistaa +1 yıl Yap da yiyelim PiLLy_BheBek +1 yıl Gel de yapim Boavistaa +1 yıl Gelirim PiLLy_BheBek +1 yıl Beklerim
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzel yemek yaparım tabi. Mutfağa girmeyi çok severim. 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl YaparımYaptığım yumurtanın yanında yatar insanlar 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Canım isterse evet. 1 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Yersin de sen :D Yorumla Coraline-0 +1 yıl Başkası yaparsa çok iyi yerim de kendim yapınca iştahım kapanıyor yap et diyene kadar😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl İnsan kendi yaptığını sevmezmiş :D Yorumla Coraline-0 +1 yıl Seviyorum da 😂dediğim gibi uğraşırken iştahım kaçıyor ckskkxx Yorumla Boavistaa +1 yıl Anladım şclvkbşc Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Benden iyisi yok😂 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl İddialıyız :D Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Evet bu konuda iddialıyımdır Yorumla Boavistaa +1 yıl İyiymiş Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Acıktıysan yapayım sana bi şırdan, yersin.. 0 9 Yorumla Boavistaa +1 yıl Başka bir şey yaparsan olur Yorumla Ksilém +1 yıl Bir tek şırdanı biliyorum, meraktan öğrenmiştim.. Yorumla Ksilém +1 yıl Ama senin için başka bi tarif daha oğrenirim yeter ki iste.. Yorumla Boavistaa +1 yıl Şırdan sevmem ya 🙄 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sen ne tatlı şeysin öyle Yorumla Ksilém +1 yıl Fakir sevindirmeyi seviyorum napayım.. Yorumla Boavistaa +1 yıl Fakir? Yorumla Ksilém +1 yıl Gönüllü yapıp komşulara dağıtıyoruz.. Yorumla Boavistaa +1 yıl Helal olsun ne diyeyim Yorumla
Doğasevenbiri Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Parmak yedirtcek kadar 0 4 Yorumla Boavistaa +1 yıl Parmaklarım yerine yemeği yemeyi tercih ederim 🙄 Yorumla Doğasevenbiri +1 yıl Yemekle birlikte parmaklar da gider🤣 Yorumla Boavistaa +1 yıl 🙄😂 Yorumla Doğasevenbiri +1 yıl 😌😌😌 Yorumla
karavanlagidelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Sık yapmam ama yaparsam lezzetli olur 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Canım isterse. 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Evet, bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Yaparım bu konuda kendime güveniyorum 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evet mükemmel yemek yaparım 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet güzel yemek yaparım 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Evet güzel yemek yaparım. 0 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 309 cevap paylaştı. Genelde güzel yemek yaparım. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hayır yapmam 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Doğru da söylermiş 😜 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Kxjdjd arada evet djjd Yorumla Boavistaa +1 yıl Arada hmm visjfj Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl güzel yemek yerim 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl E ben de bro :D Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tabikide ☺️ 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yaptığımı söylerler… 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 470 cevap paylaştı. eh işte 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olduğu kadar 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. evet mutfakta iyiyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben güzel yemek yerim, haliyle güzel yemekte yaparım.
Kötü yemek yapıyorum
geçen gün anneme “pikap veya gramofon alıcam ve yemek yaparken plak dinlicem” dedim
sanki yemek yapmaya mutfağa giriyorsun da dedi 😂😂😂
Mutfağa girsene kadına ayıp olmasın 🙄😂
gayette giriyorum arada geçenlerde babam pilav istedi yaptım mesela 😂
Yapıyorsan bir şey diyemem :D
kırkta bir yapıyorum işte 😀
Olsun be :D
Evet elimin lezzetini beğenirler ama yemek yapmaktan hiç hoşlanmam mecbur kalmadıkça mutfağa girmem hiç sevmiyorum
Mecbur gireceğin zamanlar olacak
Ah evet bir gün ayrı eve çıkacağım iş başa düşecek
🙁
Bilmem, yapıyorum galiba. Yapıyorum diye düşünüyorum 😅
Umarım :D
Yeni yeni hobi edindim. Şimdiye kadar yutulamayan yemeğim olmadı😃😃
İyi yapmışsın :D
Evet yaparım. Yemeğimi tadan 3 parmaklı kalıyor
Yap da yiyelim
Gel de yapim
Gelirim
Beklerim
Güzel yemek yaparım tabi. Mutfağa girmeyi çok severim.
Yaparım
Yaptığım yumurtanın yanında yatar insanlar
Canım isterse evet.
Yersin de sen :D
Başkası yaparsa çok iyi yerim de kendim yapınca iştahım kapanıyor yap et diyene kadar😂
İnsan kendi yaptığını sevmezmiş :D
Seviyorum da 😂dediğim gibi uğraşırken iştahım kaçıyor ckskkxx
Anladım şclvkbşc
Benden iyisi yok😂
İddialıyız :D
Evet bu konuda iddialıyımdır
İyiymiş
Acıktıysan yapayım sana bi şırdan, yersin..
Başka bir şey yaparsan olur
Bir tek şırdanı biliyorum, meraktan öğrenmiştim..
Ama senin için başka bi tarif daha oğrenirim yeter ki iste..
Şırdan sevmem ya 🙄
Sen ne tatlı şeysin öyle
Fakir sevindirmeyi seviyorum napayım..
Fakir?
Gönüllü yapıp komşulara dağıtıyoruz..
Helal olsun ne diyeyim
Parmak yedirtcek kadar
Parmaklarım yerine yemeği yemeyi tercih ederim 🙄
Yemekle birlikte parmaklar da gider🤣
🙄😂
😌😌😌
Keyfim istedi mi güzel yaparım