Yeme & İçme Dereotlu peynirli pogaca? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İki türlüde yapıp tadan varsa mayalı mı iyi olur mayasız mı söyleyebilir mi Dereotlu peynirli pogaca? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
AyYıldız0110Fenomen Takip Et Master Yaş: 26 5 ay Mayalı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Senaaaay Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 100% 5 ay Mayalı güzel olur mayasız denemedim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
kirlisakal008 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eig 81% 5 ay Mayasız çok lezzetli Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Soran 5 ay Öyle denedim bakalım :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Mayali tabiki sqcmalama bebek Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 5 ay Ama ozelligi sert olmasi ya mayali yumusak normal peynirli pogacaya donerse Yorumla Görüş sahibi 5 ay Aa dusunemedim bunu ben. Sen cok dogru soyledin, haklisin ama ben kotu oldum simdi ya. Nerdensin sen Yorumla
changemypast Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 100% 5 ay Mayasız güzel oluyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Asyaakara Takip Et Xper 6 Yaş: 20 5 ay Mayalı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 5 ay Ama bu pogaca normalde sert oluyor ya mayali yapinca normal pogaca gibi olursa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Mayalı
Mayalı güzel olur mayasız denemedim
Mayasız çok lezzetli
Öyle denedim bakalım :)
Mayali tabiki sqcmalama bebek
Ama ozelligi sert olmasi ya mayali yumusak normal peynirli pogacaya donerse
Aa dusunemedim bunu ben. Sen cok dogru soyledin, haklisin ama ben kotu oldum simdi ya. Nerdensin sen
Mayasız güzel oluyor
Mayalı
Ama bu pogaca normalde sert oluyor ya mayali yapinca normal pogaca gibi olursa