Yeme & İçme Evde buzlu kahve yapıyor musunuz? _betz_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Yaz aylarında bizim evde sık sık yapılır, bir barista edasıyla çok da güzel yaparım. Sizler evde buzlu kahve yapıyor musunuz? Evde buzlu kahve yapıyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Yapabiliyorum 1 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Hayır yapmıyorum ama bundan sonra verdiğin tarif sayesinde yapıcam 1 3 Yorumla _betz_ +1 yıl Afiyetler olsunnn🙃 Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Çok teşekkür ederim 😊☺️😇 Yorumla _betz_ +1 yıl Rica ederiiiim Yorumla
BenhurDisbudak Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ben sütlü gold kahve yapıyorum, ama evde daha önce hiç buzlu kahve denemedim, önerebileceğin buzlu sütlü kahve var mı 1 1 Yorumla _betz_ +1 yıl Bunu ben yaptım, buz süt ve kahve kullanarak. Sosu karamel seçtim ama böğürtlen veya çikolatalı da yaptığım oldu güzel oluyor. Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Immms nasıl yapıyon bakayım, direkt kahveyi buzluğa mı atıon 1 4 Yorumla _betz_ +1 yıl Bununla ilgili bence yazacağım, görselli olarak aşamalarını da ekleyeceğim Buz ve kahve ile yapıyorum süt ekleyip. Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Tamamdır 😋 Yorumla _betz_ +1 yıl Aşamalı olarak paylaştım, yapmak isterseniz yapacağınız zaman bakabilirsiniz bencelerimde 🙃 Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Olur bakarım teşekkürler canım 🥰 Yorumla
Herhangibiri947 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 86% +1 yıl Evet ben de yaparım ve bayılırım🥰😋 resimdeki harika ama nasıl yaptıınn😍 1 5 Yorumla _betz_ +1 yıl Bunu nasıl yaptığıma dair bir bence paylaşacağım 1 saate kadar. Görselleri ile beraber yapım aşamalarını yazacağım. 2 saate bakarsanız profilime görebilirsiniz. 🙃 Yorumla Herhangibiri947 +1 yıl Ay çok sağol❤️ Yorumla _betz_ +1 yıl 1 saatten biraz uzun sürdü ama paylaştım😅Bakabilirsiniz profilimde yapılışı mevcut Yorumla Herhangibiri947 +1 yıl Çok sağol canım🌺 Yorumla _betz_ +1 yıl Ricalar 🙃 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. cam şişenin içine soğuk kahve soğuk süt atıp karıştırsak oluyor mu? 1 4 Yorumla _betz_ +1 yıl Çırpmak yerine şişe içerisinde kahve ve sıcak su koyup çalkalasanız da olur Yorumla lenii +1 yıl soğuk kahveyi sıcak suyla mı yapacağım? Yorumla _betz_ +1 yıl Kahveyi sıcak suda çırpıp köpürün. Buz ve soğuk süt ekliyorsunuz zaten. Bence yazdım bununla ilgili. Daha detaylı açıkladım, bakabilirsiniz. Yorumla lenii +1 yıl teşekkür ettim Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl kahve sevmiyorum ama cok guzel gorunuyor denemek isterim 1 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet ara sıra yaparım severekte içerim. Kahvenin her türlüsüne varım.😏 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Görüntü güzel, afiyet olsunHiç denemedim, kahveyle aram yok biliyorsun.. 1 0 Yorumla
ceevher Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl kahve sevmiyorum ama yapacak olursam illa seker katarim yoksa cok aci oluyo 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Varsa güzel tarif alalıö 1 4 Yorumla _betz_ +1 yıl Görselde olanı ben yaptım, paylaşacağım tarifini aşamalı olarak görselleri ile beraber. 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim sevinirim Yorumla _betz_ +1 yıl Bencelerime bakabilirsiniz, tarifi aşamalı olarak attım 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim 💙 Yorumla
Ezgi3939 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl Her gün en az 1 kere yapar, tüketirim :) 1 0 Yorumla
marsilya56 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl Başka bir mekanda içtim ama evde hiç yapmadım 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yapmıyorum dışarıyla aynı tadı vermiyor çünkü 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayir Türk kahvesinden baska icmem 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Hiç denemedim afiyet olsun 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Yapmıyorum 1 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 351 cevap paylaştı. Sicak daha guzel 1 0 Yorumla
Sensational Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 541 cevap paylaştı. Yapmıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hayır. kurukahveci mehmet efendi facebook 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yo ben öyle bir şey mi yaptım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır, ben öyle bir şey mi yaptım? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yapabiliyorum
Hayır yapmıyorum ama bundan sonra verdiğin tarif sayesinde yapıcam
Afiyetler olsunnn🙃
Çok teşekkür ederim 😊☺️😇
Rica ederiiiim
Ben sütlü gold kahve yapıyorum, ama evde daha önce hiç buzlu kahve denemedim, önerebileceğin buzlu sütlü kahve var mı
Bunu ben yaptım, buz süt ve kahve kullanarak. Sosu karamel seçtim ama böğürtlen veya çikolatalı da yaptığım oldu güzel oluyor.
Immms nasıl yapıyon bakayım, direkt kahveyi buzluğa mı atıon
Bununla ilgili bence yazacağım, görselli olarak aşamalarını da ekleyeceğim
Buz ve kahve ile yapıyorum süt ekleyip.
Tamamdır 😋
Aşamalı olarak paylaştım, yapmak isterseniz yapacağınız zaman bakabilirsiniz bencelerimde 🙃
Olur bakarım teşekkürler canım 🥰
Evet ben de yaparım ve bayılırım🥰😋 resimdeki harika ama nasıl yaptıınn😍
Bunu nasıl yaptığıma dair bir bence paylaşacağım 1 saate kadar. Görselleri ile beraber yapım aşamalarını yazacağım. 2 saate bakarsanız profilime görebilirsiniz. 🙃
Ay çok sağol❤️
1 saatten biraz uzun sürdü ama paylaştım😅
Bakabilirsiniz profilimde yapılışı mevcut
Çok sağol canım🌺
Ricalar 🙃
cam şişenin içine soğuk kahve soğuk süt atıp karıştırsak oluyor mu?
Çırpmak yerine şişe içerisinde kahve ve sıcak su koyup çalkalasanız da olur
soğuk kahveyi sıcak suyla mı yapacağım?
Kahveyi sıcak suda çırpıp köpürün. Buz ve soğuk süt ekliyorsunuz zaten. Bence yazdım bununla ilgili.
Daha detaylı açıkladım, bakabilirsiniz.
teşekkür ettim
kahve sevmiyorum ama cok guzel gorunuyor denemek isterim
Evet ara sıra yaparım severekte içerim. Kahvenin her türlüsüne varım.😏
Görüntü güzel, afiyet olsun
Hiç denemedim, kahveyle aram yok biliyorsun..
Denemedim hiç ama güzel görünüyor
Hiç yapmadım benim için tek kahve yaz kış Türk kahvesi
kahve sevmiyorum ama yapacak olursam illa seker katarim yoksa cok aci oluyo
Varsa güzel tarif alalıö
Görselde olanı ben yaptım, paylaşacağım tarifini aşamalı olarak görselleri ile beraber. 🙃
Teşekkür ederim sevinirim
Bencelerime bakabilirsiniz, tarifi aşamalı olarak attım 🙃
Teşekkür ederim 💙
sıcak havada iyi gidiyor
Her gün en az 1 kere yapar, tüketirim :)
Evvet uzmanlık alanım :D
Başka bir mekanda içtim ama evde hiç yapmadım
Yapmıyorum dışarıyla aynı tadı vermiyor çünkü
Kardeşim yapıyor ben pek yapmam
Hayir Türk kahvesinden baska icmem
Çok nadirde olsa evet
Bir ben sevemedim galiba bu buzlu kahveyi
Hiç denemedim afiyet olsun
Yapmıyorum
Evttt
Yapmıyoruz
Yok be sevmem