AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Edebilirsin
Yemek tahminine luzum var mi, siz zaten yemek yersiniz baskalariyla..
" Seninleeee
Moongirl82737374
Moongirl82737374
1 gü
Olurr "
Sitede kiminle yemek yemek isterdiniz?
Geldin mi ya
Bunlari okurken, gelmekten cekiniyorum artik..
Bunlar öylesine şeyler, gerçeklik payı yok. Herkesle yemek yemem
El erkegiyle boyle sulu muhabbetler yapan insanlardan ben haz etmiyorum.
Sakasina sukasina beni ilgilendirmiyor. Sakayi kaka yapiyorsun farkinda degilsin..
Hic saygi gosterip anlamiyorsun beni. En azindan istemiyor, sogutmak icin herseyi yapyorsun.
Sagol..
Yine okuz gibi yazip durdum. Sana dayanamiyorum her seferinde yaziyorum ama boyle boqtan sulu muhabbetler bana gore degil. Bunlari gorursem, bir daha sana yazmakta cekinecrgim.
Bilgin olsun.
Peki neye dayanarak? Neyimsin sen benim? Adını bile bilmiyorum, yaşını veya nerede yaşadığını. Sen benim hakkımda bolca fikir edinmiş olabilirsin ama ben senin hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Benimle beraber hangi kızlara yazdığını da Bilmiyorum. Cidden, sanki Evliyiz de sen beni erkeklerden kıskanıyormuşsun gibi bir tavır takınıyorsun. Gizli üyesin? Karşıma çıkmayı geç, mesaj bile atamıyorsun sadece buraya yazıyorsun. Bende çok alıştığım için her attığımda seni arıyorum, alıştım çünkü artık. Kendini bana alıştırdın çünkü sana saygı gösteriyorum. İnan ki seni kendimden soğutmaya da çalışmıyorum. Bana yazmaktan çekinirsen bende beni görmenden çekinirim üzgünüm. Bilgin olsun.
Isim, yaş, para, meslek, memleket veya fizikle mj olur adamlik, insanlik..
Ben kimim biliyor musun; şayet anlasamayacagim karakterde insansan senin vaktini almamak icin sana yazmayip, rahatsiz etmemeyi dahi dusunen adamim. Bunu sana soyledim..
Sen ise baska kadinlarla gorusup, yazistigimi ima ediyorsun. Ayip degil mi?
Kisi, kendinden bilirmis. Acaba sen baska kimselerle muhabbet ediyorsunda benimde sen givi oldugumu mu djsunuyorsun?
Senin ustune titreyip, sana sahip cikmaya calisan, tanisirken bile kendisinden once seni dusunup, olurya anlasamazsak "bu kiz cok temiz, uzulmesin. Beni bilmesin de yazmayim" diye dusunen adama, baska kadinlarla sohbet ettigimi ima ediyorsun.
Peki neden. Ne yaptim ben sana?
Adam gibi adam olmak suc degil mi dogru..
Bu devirde para olmasa da kredi cekip, arabalar yemekler, zibidi giyinip sekiller yapip kizlari yataga atip daldan dala konup, takilan oglanlar "cool" oluyor.
Dusunceli, sahip cikan, gozu seni arayip her yorumunu ilmik ilmik okuyup icerleyip, bi usulsuz muhabbet gorunce de dertlenip, sinirlenen adam da ezik falan oluyor muhtemelen..
Seninle tartismak istemiyorum lutfen.
Bu sebeple de yazmadim. Sadece sana gozum gibi baktigimi bil. Saka da olsa bu erkeklere tutumun beni ciddi ciddi sarsiyor.
Lutfen en swvdigim yemegimi tahmin et, gideyim ben
Attığım yazılara seni bir şeyler yazmayınca hep seni gözüm arıyor. Bende yazılarını okuyorum ve bazen aklıma bile geliyor. Hayır, senden başka kimseyle yazışmıyorum veya görüşmüyorum. Bu bir nevi aldatmak olurdu ve ben böyle bir şeyi yapmadım ve yapmam da. Eğer söylediğin gibi biriysen- ki öylesindir beni seçmiş olmandan dolayı mutlu olurum. Ben çok kıskancım, anlayabilir misin bilmiyorum ama her konuda fazlasıyla kıskancım. Birilerinin gönderilerinin altındaki yorumlara baktığımda bazılarını sen zannediyorum, bilmiyorum paranoyak mıyım. Çünkü ismin olmadığı için bir şeyler düşünüyorum. Belli ki düşünmekte haksızmışım.
Eğer sevmediysen ve bu seni üzdüyse bir daha erkeklere bir şeyler söylemem. Beni önemsemiyorsan bende seni önemsiyorum. Eğer bunlar seni rahatsız ettiyse ki- etmiş bir daha yapmam Peki. Sen hep kal olur mu? Bir yerlerde beni düşünen biri olduğunu bilmek çok özel. Sende bir şekilde bana yazmayı kesme.
Sen söyle en sevdiğin yemeği, senin hakkında bir şeyler öğrenmek istiyorum.
Hayatini kaznamak icin dort elle calisan kadinin ogluna yaptigi basit bir kurufasulye, cocukluktan beridir sevdiklerimdendi.. Dolma da hakeza.
Hazirlari sorarsan katik turevi severim, popeyes falan severim ama kirmizi et hoslandigim birsey degil. Bu sebeple menulerde gozum hep beyaz et arar; bu siteye ne zaman girsem hep yorumlarini aradigim gibi..
Bu sicacik, samimiyetin beni benden alsa da, bir selam yazip seninle saatlerce susmadan konusacagimizi bilsem de hala da seni uzmemek icin karsina cikmak istemiyorum. Zira yanlis insan isek seni kirmaktan cekiniyorum.
Cunku kiymet veriyorum..
Goruyorumki Samsunun SKT bitti, artik Ankaraliymissin.
Kızlar, Ankara'da oturan var mı? ↗
Not. Bu ara annemin evinin tasinma, tadilat durumu var. Surekli onunla mesgul oldugum icjn giremiyorum, yazamiyorum.
Aklina, kalbine kotu seyler dusmesin..
Ben Samsun’da yaşamayı çok istiyorum. Oraya yerleşmeyi de çok istiyorum ama elimde olan bir şey değil. Ankara’da yaşamıyorum sadece kısa bir akraba ziyareti. Bu arada mesajın gözlerimi doldurdu, daha önce senin gibi birini tanımadım. Bu kadar seven, iyi niyetli ve kalbime dokunan. Sadece zaman bırakalım olur mu? İkimizin içinde ne hayırlıysa o olur zaten. Hayırlı olsun bu arada
Tesekkur ederim, kalbinin sicagi, berrakligini bildigim icin ebedi pesindeyim..
Samsunda okuyorsun (sanirim), ailen, memleketin emin degilim. Hatta hislerimde, bu konuda belki alisilmistan farkli, huzunlu bir hikaye duyabilecegimi hissediyorum.
Ozeline, derine dokunmaktan cekiniyorum seni kirmaktan korkuylrum. Ama biseyler hissediyorum..
Olsun, ne olduysa olan oldu, geciyor. Hayat akiyor ve gidiyor.
Dun bitti. Yarin? Kim bilir..
Bugunun saglikli, huzurlu guzel olsun.
Sana karsi hic tutamiyorum kendimi.
1 cumle yazjp geceyim, akli kalmasin istiyorum. Ama icimden dokuldukce yazigorum uzun uzadiya. * mazur gor..
Hayat hikayem pekte iç açıcı değil. Memleketimi zamanı gelince söylemek isterim ama samsun doğduğum yer olmasa da bana çokça şey öğreten ve tüm güzel anılarımın olduğu yer.
*sıkiyorsa...
Sen lütfen hep böyle uzun uzun yaz, kendimi çok iyi hissediyorum.
Hayır hayır sıkılmıyorum hayatıma neşe ve mutluluk katıyorsun.
Hayat hikayendeki dramadan sebep bozulan moralimden; hislerimce dogru tahmin ettigime dahi sevinemedim.. :):
Ehh zaten boyle acilar olmasaydi bu yasta boyle olgun olabilir miydin veya akli basinda veya guzelliklerle dolu (guzelliklerden kastimiz profildeki meme degil)..
Acmamis gonca gibisin, ama bilirsin o gül mevsimiyle acana kadar kislari ne kar, yagmur soguk ne zorluk ne firtinalar gordu. Ama biliyorsunya baharla o gonca gül acacak missler gibi kokup, acacak tum cicegiyle neseli, rengarenk olacak.
Bu hissetiklerime de inaniyorum. Sen her guzellikleri hak edecek kadinsin..
Belki de öyle değilimdir? Beni bu denli kabul etmen iyi mi kötü mü bilemiyorum ama tebessüm ettirdi. Bence senden çok iyi yazar olur, belki ileride bir şeyler yazarız.
Diğer erkekler gibi olmadığını bir kez kez daha kanıtladın.
Neyse, çok meşgul ettim seni. Kendine iyi bak ve hep iyi ol
Meşguliyetim yok şu an, yorgunluk fazla var.
Bi kahve koydum sohbetini gorunce, gun gelince de karsilikli icecegiz umuyorum..
"Belki de öyle değilimdir? Beni bu denli kabul etmen iyi mi kötü mü bilemiyorum ama tebessüm ettirdi."
40 yil hatrin var, kahvem seninle olsun.
.. belki oyle degilimdir.
Peki nasilsin, iki kelam anlatsan.
Beni bu kadar kabullenmen iyi mi kotu mu..
Kabullenecegim ne kötülükten bahsediyoruz. Nicknameyi kimse tanimiyor, bilmiyor.
Yorgunum, uyuyacagim ama gozumu senin dunyani gorup de kapatmak guzel olabilir..
Bir gün karşılıklı kahve içebiliriz umarım. Ben hep yazdım aslında, her gördüğümü ilham aldım. Hep de yazmak istiyorum, bir gün seninle birlikte de yazmak istiyorum. Kahveyi çok severim bu arada 😊
Bir dönem her şeyden sıkılmıştım ve artık yaşamak istemedim. Bu aylarca sürdü, sonra düzeldim. Düzelmek zorunda kaldım. Benim anlatacak çok şeyim var ama yokta. Kendimi buradan yeterince ifade edebileceğimi sanmıyorum.
Ne hakkında ne duymak istersin bilmiyorum. O yüzden ne yazacağıma da karar veremedim.
Sen kahveni iç ve güzelce uyu. Benim çokta güzel bir dünyam yok belki ileride olur.
Tamam, kapatalim..
Inisler, cikislar, az, cok asagi, yukari hayatta hersey var. Enseyi karartma, gonlunu kapatma.
Hersey biz insanlar icin. Ve de unutma;
Dun bitti.
Yarin. Kim bilecek ne olur, olmaz?
Elinde sadece bugun var, keyfini bozmaya, guzel gonlunu karartmaya degmez. Canin sagolsun
İyi geceler, iyi uykular. Kalbin gibi güzel bir hayatın olsun.
edersen cupsıze ölcüne göre altın verecem
a-1
b-2
c-4
d-6
e- mercedes
Buyrun
İmkansız ama dene bakalım
Kebap
tahmin edebilirsin
Dürüm
yakın kuzu pirzola idi