Sevgiliyle açık büfe kahvaltıya gidilir mi? Gitseniz istediğiniz her şeyi alır mısınız? :D Standart ücret olduğu için ne kadar yediğiniz çok fark etmiyor aslında. Yine de tabağını tıka basa doldurmaya utananlar var :D Siz utanır mısınız?

Sevgiliyle açık büfe kahvaltıya gidilir mi? Gitseniz istediğiniz her şeyi alır mısınız? :D Standart ücret olduğu için ne kadar yediğiniz çok fark etmiyor aslında. Yine de tabağını tıka basa doldurmaya utananlar var :D Siz utanır mısınız?

Tıka basa doldurmam, doymazsam gider yine alırım açık büfe bunun için var. Görgüsüzlük yapmaya gerek yok.
:D :D
Cevap
6Cevap
evet ben giderdim
Yemeyi abartma ihtimali olanlar samimiyet derecelerini göz önünde bulundursun. 😏
bence de :D
Neden utanayım sonuçta orayı boşuna açmamışlar. Begendiklerimi alır çıkarım. Tabagim dolu bunlar niye bakıyor demem sebebini biliyorumdur.
Gitmem, yemeğe de gitmem
Para harcatmayı, masraf yaptırmayı sevmiyorum. Kendim yapar götürürüm bir şeyler
İlişkinin başlarında utanırdım ama 5 yıl olunca utanacak bir şey kalmamıştı zaten sonrada kişi başı 120 oldu gitmeyi bıraktık 😂
Ben acık büfe sevmiyorum. Güzelcene serpme kahvaltı yapalım sohbet eşliğinde daha güzel.
Evden çıkmadan altlık yapılırsa, oburlaşma dizginlenebilir.
Ne kadar süredir sevgili olduğumuza artı ne kadar aç olduğuma göre değişir.
açık büfeye karşıyım
insanımız doymayacak gibi alıyor
Gidilir bence niye gidilmesin
Her şey serbest demek mi 😂
Çok bir şey yemiyorum zaten. Giderim
utanmam
Olur tabi
gidilir
Gidilir bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?