Yeme & İçme Dondurma da neyli çok seversiniz 🍨🍦🍧? 150xxx Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben kakao ve vanilya kısaca meyvelileri sevmiyorum siz peki? Meyveli Sade ve kakao Fark etmez yeterki olsun Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dondurma da neyli çok seversiniz 🍨🍦🍧? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Frambuazlı yerim 0 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 822 cevap paylaştı. Son zamanlarda limon ağırlıklı sevmeye başladım limon ve vişneli 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yanıksı olmasın da bana farketmez 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cilekli 0 0 Yorumla
Scobody Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Klasik diyosun yani 0 1 Yorumla Scobody +1 yıl 4 aydır dondurma satıyorum kendime 5-6 külah anca yaptım bilmiyorum bal yiyen baldan usanır bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Frambuazlı yerim
Son zamanlarda limon ağırlıklı sevmeye başladım limon ve vişneli
Sade ve kako
Meyveli. Özellikle limon ve çilek.
Kakao vişneli severim
Vanilyalı çok severim
Kilo aldırmasa her çeşidi yerdim
Yanıksı olmasın da bana farketmez
Cilekli
Klasik diyosun yani
4 aydır dondurma satıyorum kendime 5-6 külah anca yaptım bilmiyorum bal yiyen baldan usanır bence