Yeme & İçme Höşmerim peynir ile mi yapılır tereyağı ile mi? papatya__6 Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba…Höşmerim peynir ile mi yapılır tereyağı ile mi? Tereyağ Peynir Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Höşmerim peynir ile mi yapılır tereyağı ile mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Peynir diye duymuştum gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Peynir bence 1 0 Yorumla
hülyaesn Takip Et Xper 6 Yaş: 58 , eic 100% +1 yıl İkisini de yapan var tereyağı daha bol koyuyorlar bazıları. 2 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl dün gece rüyamda höşmerim gördüm bugün her yerde höşmerim görüyorum bu nasıl iş ya 😂 1 0 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 433 cevap paylaştı. Salladım tereyağı diye çünkü o daha tanıdık bir görüntüydu benm için 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Peynir :D 1 2 Yorumla papatya__6 +1 yıl Tereyağı😀 Yorumla Boavistaa +1 yıl Hayır fjjffj Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Tereyağı ile yapılır aslında ama peynirli versiyonunu da denedim fena değildi şaşırtıcı şekilde 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Peynir tabi tereyağı ne 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Peynir diye duymuştum gadası
Peynir bence
İkisini de yapan var tereyağı daha bol koyuyorlar bazıları.
dün gece rüyamda höşmerim gördüm bugün her yerde höşmerim görüyorum bu nasıl iş ya 😂
Salladım tereyağı diye çünkü o daha tanıdık bir görüntüydu benm için
Höşmerim peynir ile yapılıyor
Peynir :D
Tereyağı😀
Hayır fjjffj
Tereyağı ile yapılır aslında ama peynirli versiyonunu da denedim fena değildi şaşırtıcı şekilde
O nasil yemek bilmiyorum ki
Tereyağ ve kaymakla yapılır.
Peynir tabi tereyağı ne 😂
Tereyağı ve un. lazım
Hangi peynir çeşidi kullanılıyor höşmerimde
höşmerim ne
siz bilmezsiniz canım
Peynir ile
peynir ile.
Peynir