Yeme & İçme Kahvaltı sunumu nasıl olmuş? barbie1997 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Birazdan hekimlerim misafirliğime gelicekler aparatif bir şeyler yap dediler fazla zahmete girmedim o yüzden sizce nasıl olmuş? Kahvaltı sunumu nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Sen bu işi biliyorsun gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Güzel olmuş 0 0 Yorumla
serhatsas Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Sabah sabah herkesin iştahını açtığına yemin edebilirim ama ispat edemem 😂 1 1 Yorumla barbie1997 +1 yıl Sabah kahvaltısı iyidir iyi😀 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Senin fazla zahmete girmemiş halin benim en zahmete girmiş halimmiş 🥲 eline sağlık 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Çok güzel görünüyor ellerine emeğine sağlık afiyet olsun 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bu Saatte mi? Kahvaltı Yapıyor sun Genel de? 😊 Çok Güzel Olmuş Ellerine Sağlık Afiyet Olsun 0 1 Yorumla barbie1997 +1 yıl Değişiyor ya hep aynı kalmıyor maalesef teşekkür ederim Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok güzel görünüyor, ellerine sağlık. 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Güzel olmuş eline sağlık 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Varaklar beni benden alır zaten. Külliyemi orası 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. masa yok masa :) 0 3 Yorumla barbie1997 +1 yıl Balkonda oturucaz o nedenle masaya fazla önem vermedim Yorumla nomorebets35 +1 yıl eline saglik afiyet olsun :) Yorumla barbie1997 +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sen bu işi biliyorsun gadası
Güzel olmuş
Sabah sabah herkesin iştahını açtığına yemin edebilirim ama ispat edemem 😂
Sabah kahvaltısı iyidir iyi😀
Senin fazla zahmete girmemiş halin benim en zahmete girmiş halimmiş 🥲 eline sağlık
Çok güzel görünüyor ellerine emeğine sağlık afiyet olsun
Bu Saatte mi? Kahvaltı Yapıyor sun Genel de? 😊 Çok Güzel Olmuş Ellerine Sağlık Afiyet Olsun
Değişiyor ya hep aynı kalmıyor maalesef teşekkür ederim
Çok güzel yapmışsın :)
o çaydanlık benim olmalı. ne güzeeel. ne çay içerim onunla
Çok güzel görünüyor, ellerine sağlık.
Güzel olmuş eline sağlık
Varaklar beni benden alır zaten. Külliyemi orası
Kaşşar nerde kız
Ağzım açık kaldı
Çok hoş
masa yok masa :)
Balkonda oturucaz o nedenle masaya fazla önem vermedim
eline saglik afiyet olsun :)