Yeme & İçme Çiğköfte yaparken elim kesildi napicam? çiğköfte yer misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben yaptım hahahaha Güncellemeler+1 yıl Biriniz ambulansi ariyabilir mi Güncellemeler+1 yıl Imdat Çiğköfte yaparken elim kesildi napicam? çiğköfte yer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ben yemem gadası 0 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Usta git isine ya kesik gormemissinBen gobek dograrken parmagin ucu koptu resmen Yinede gecmis olsun Durum kaclira kac gram koyuyon normal durume 🤔 0 0 Yorumla
privisk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl ne kadar derin kesilmiş hastaneye git hemen 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Of ambulance ara Yorumla privisk +1 yıl Konuşabilecek durumda mısın Yorumla Soran +1 yıl Of hayır ellimi hissetmiyorum Yorumla privisk +1 yıl Evet bir rengin solmuş Yorumla
1ʏɢʏᴜ1 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Nasıl başardın knk 0 5 Yorumla 1ʏɢʏᴜ1 +1 yıl ariyamam Yorumla Soran +1 yıl Kan kaybim vat Yorumla 1ʏɢʏᴜ1 +1 yıl Allahn czası ufak bi çizik 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ne ufagi 😭😭😭😭 Yorumla 1ʏɢʏᴜ1 +1 yıl Ya sus 😆 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben yemem gadası
Usta git isine ya kesik gormemissin
Ben gobek dograrken parmagin ucu koptu resmen
Yinede gecmis olsun
Durum kaclira kac gram koyuyon normal durume 🤔
ne kadar derin kesilmiş hastaneye git hemen
Of ambulance ara
Konuşabilecek durumda mısın
Of hayır ellimi hissetmiyorum