Yeme & İçme Ekmek mi bazlama mı? koçgızı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ben bu aralar fena halde bazlamaya taktım. tabi daha pahalı ama daha güzel bence tadı. Güncellemeler+1 yıl pembeler de hep diyette sanırım 😂 Ekmek mi bazlama mı? Cevapla Pahalı Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,5b cevap paylaştı. Ben daha çok bazlama severim ❤️ 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Bazlama iyi olue gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Ekmek 0 0 Yorumla
BirSıcakBuse Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Bazlama tercihim ama ne kadar tüketiyoruz Allah bilir :D 0 1 Yorumla koçgızı +1 yıl en son ne zaman aldım unuttum diyorsun :) Yorumla
EğlenmeyeNeDersinn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Annem evde yapıyor bazlamayı çok güzel yapıyor. 0 2 Yorumla koçgızı +1 yıl ben satın alıyom ya Yorumla EğlenmeyeNeDersinn +1 yıl Evde yapınca daha ekonomik oluyor. Birde satın alınanların tadını beğenmiyorum ben. Yorumla
zeyy-1 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ekmek kullanmıyorum ben 😬 0 2 Yorumla koçgızı +1 yıl nedenn Yorumla zeyy-1 +1 yıl gerek yok çünkü 😂 Yorumla
ruhumsevilmedi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 89% +1 yıl Bazlama birde tereyağı süreceksin off 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bana kalsa bazlama ama diyetteyim 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Canın ne istiyorsa onu ye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben daha çok bazlama severim ❤️
Bazlama iyi olue gadası
Ekmek
Bazlama tercihim ama ne kadar tüketiyoruz Allah bilir :D
en son ne zaman aldım unuttum diyorsun :)
Annem evde yapıyor bazlamayı çok güzel yapıyor.
ben satın alıyom ya
Evde yapınca daha ekonomik oluyor. Birde satın alınanların tadını beğenmiyorum ben.
ekmek kullanmıyorum ben 😬
nedenn
gerek yok çünkü 😂
Bazlama da severim ama ekmek.
Ekmek
Bazlama birde tereyağı süreceksin off
Ekmek ama bazlamada güzel be
Bana kalsa bazlama ama diyetteyim
Canın ne istiyorsa onu ye
Bazlama
Ekmek bence
Bazlama