Yeme & İçme Çikolatalı süt sever misiniz? _betz_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Ben biten çikolata kavanozlarına sıcak süt koyup çalkalayarak yapıyorum kavanozun jübilesini. Çok güzel oluyor. Sizler çikolatalı süt seviyor musunuz? Nasıl yapıyorsunuz? Çikolatalı süt sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Sevmem pek 1 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Evet sıcak çikolatalı sütü kış aylarında daha çok severim 2 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Yani severim ama pek aramam. Önüme gelirse ancak :D 2 0 Yorumla
_Ǥнσsτ_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Severim ama pek aramam, olmasa da olur. En son çikolatalı süt içeli 4-5 ay olmuştur. 1 0 Yorumla
Ayşeroloji Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl BayılıyorummmmAma hep hazır alırım kendim yapmadım daha önce 1 2 Yorumla ertekinst +1 yıl Ben yapim mi sana Yorumla Ayşeroloji +1 yıl Allah razı olsun Yorumla
its-ok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Severim de çikolata kavanozu ne oluyor merak ettim 1 3 Yorumla _betz_ +1 yıl Nutella, Torku banada vb biten çikolataların kavanozları Yorumla its-ok +1 yıl hee hic aklıma gelmedi oyle tesekkurler Yorumla _betz_ +1 yıl Ricalar 🙃 Yorumla
Able_ Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Her gece bunu içsem ne form kalır ne bir sey patates olurum.. 1 0 Yorumla
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Pek şekerli şeyler tüketmiyorum ama seviyorum 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Diyetteyim o yüzden içemiyorum ama severim 1 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 501 cevap paylaştı. Favori içeceğim. 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. evet severim 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 749 cevap paylaştı. Olsada içsek be 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sevmem pek
Evet sıcak çikolatalı sütü kış aylarında daha çok severim
Yani severim ama pek aramam. Önüme gelirse ancak :D
Severim ama pek aramam, olmasa da olur. En son çikolatalı süt içeli 4-5 ay olmuştur.
Bayılıyorummmm
Ama hep hazır alırım kendim yapmadım daha önce
Ben yapim mi sana
Allah razı olsun
Severim ama toz olandan
Severim de çikolata kavanozu ne oluyor merak ettim
Nutella, Torku banada vb biten çikolataların kavanozları
hee hic aklıma gelmedi oyle tesekkurler
Ricalar 🙃
Her gece bunu içsem ne form kalır ne bir sey patates olurum..
Kış n güzel sıcak sıcak
Pek şekerli şeyler tüketmiyorum ama seviyorum
Markaya göre severim ya da sevmem
Afiyet olsun seviyorum.
çok güzel oluyo severim
Diyetteyim o yüzden içemiyorum ama severim
Favori içeceğim.
Sevmem
Sade seviyorum
Süt çok seviyorum
Nesquikli daha güzel
Evet severimm.