Sitede çok uç noktalarda insanlar var😂 Kimi üyelerimiz aynı gün içerisinde baklavalar börekler açıyor üstüne sarma bile sarıyor. Kimisi de henüz ocağın nasıl yakıldığını bilmiyor🐣
Siz mutfakta yapma kısmında mı yeme kısmında mı iyisiniz?
Aile evinde yaşadığım için bir şey deneyip olmadığında ziyan ettim diye söyleniyorlar, ben malzemeleri ayarlamakta zorlanıyorum, inşallah kendi evime geçince rahat ederim, ama çok zorlanacağım gibi, şu anlık sadece karnımı doyuracak kadar bilgim var
Kendimi övmeyi hiç sevmem ama çevrem hep Elimin lezzetli olduğunu, yetenekli olduğunu söylerler.(daha fazla zaman harcatan tüm yemekleri yapabiliyorum. su böreği, baklava, yaprak sarması... Yemek yapmayı yemek yemek kadar çok severim o yüzden hiç üşenmem malzeme varsa yaparim. Arkadaşlarim, ailem yeni tarifleri yapmamı dahi isterler o kadar güvenirler elimin lezzetine. Yeni yemek tariflerini öğrenmeyi, kendimi geliştirmeyi de seviyorum. )
Mutfağa meraklıyım, ilgiliyim, sevdiklerim sözkonusu ise mutfakta ne icabediyorsa fazlasıyla icra ederim. Fakat merakımın nedeni yemek içmek gurmelik değil, tamamen sevdiğim insanlar, onların güzel hatırları.. 🍀🍀🧚🧚
Yapma kısmındayım. Kendimi en iyi hissettiğim yer bir su kenarı, iki mutfak. Farklı tarifler denemeyi çok severim. Baklava börek içli köfte yapamam ama kalan çoğu şeyi yaparım diyebilirim.
Ahshs yazık olmuş böööğreğe. pişmemiş olduğunu fark edince keşke hiç koymadan biraz daha pişirseydin. Eğer düdüklüde haşlamıyorsan patatesleri soy, yıka 4 5 parçaya böl patatesleri öyle haşla. Çok hızlı ve kolay pişiyorlar😝
En beter benimdir herhalde. Yumurta basit çok ama çok basit bir yumurtayı yapacağım diye apartmanın yarısını yakmıştım ve benim yüzümden üç kişi yaralanmıştı. :)
Aylarca Kara parçasına ayak basmadan denizlerde seyrediyoruz bi kontrat atıp geliyoruz her yer herkes değişmiş kimileri gitmiş normal insanlıktan çıkıyoruz