Yeme & İçme Kahvenin yanında çekme helva denediniz mi? Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Denemediyseniz deneyiniz, kahveye🤎 muhteşem yakışan bir lezzet👍🏻👍🏻 Kahvenin yanında çekme helva denediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Denemedim tatlıyla aram yok 1 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Evet denedim babam sayesinde çünkü babam bu helvayı çok seviyor babam sayesinde bende sevdim çok güzel oluyor tadı çok lezzetli 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Bencede, çok 🤩 Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl SevmemYeni gelin sunumu vaaov ahsj 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Zevkler… Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Denemiştim sanırım güzel olur 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Gerçekten güzel👍🏻 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evet denedim gerçekten de çok güzel oluyor 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Bencede👍🏻 Yorumla
kırgınsevgili Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kahve sevmem ama o helva iyi 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Bencede… Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kahve içmen ama merak ettim helvayı🙄 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Pişmaniyenin sıkıştırılıp preslenmiş hali, ama pişmaniye gibi ağıza yapışmıyor, un kurabiyesi gibi ağızda dağılıyor… Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır yemedim 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Denemelisin… Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Denemedim tatlıyla aram yok
Evet denedim babam sayesinde çünkü babam bu helvayı çok seviyor babam sayesinde bende sevdim çok güzel oluyor tadı çok lezzetli
Bencede, çok 🤩
Sevmem
Yeni gelin sunumu vaaov ahsj
Zevkler…
Denemiştim sanırım güzel olur
Gerçekten güzel👍🏻
Evet denedim gerçekten de çok güzel oluyor
Bencede👍🏻
Kahve sevmem ama o helva iyi
Bencede…
Kahve içmen ama merak ettim helvayı🙄
Pişmaniyenin sıkıştırılıp preslenmiş hali, ama pişmaniye gibi ağıza yapışmıyor, un kurabiyesi gibi ağızda dağılıyor…
Hayır yemedim
Denemelisin…