Yeme & İçme Obseso latte mi mocha mı? Природа17 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bence latte Latte Mocha Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Obseso latte mi mocha mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Lattle 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İkisini de severim aslında ama tercih yapacaksam latte. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben sütsüz sert seviyorum, filtre ya da Americano. 0 3 Yorumla Природа17 +1 yıl Obseso bildiğim kadarıyla sadece latte ve mocha üretiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet doğru ben genel kahve zevkimden bahsettim Yorumla Природа17 +1 yıl Anladım Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Latteciyimdir ben 1 0 Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 431 cevap paylaştı. Vazgecilmezim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Lattle
İkisini de severim aslında ama tercih yapacaksam latte.
Ben sütsüz sert seviyorum, filtre ya da Americano.
Obseso bildiğim kadarıyla sadece latte ve mocha üretiyor
Evet doğru ben genel kahve zevkimden bahsettim
Anladım
Latteciyimdir ben
Latte
Vazgecilmezim