Yeme & İçme Çay limonlu mu, şekerli mi güzel? Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bonsoir!Çay limonlu mu şekerli mi güzel?-Şeker kullanmayalı yıllarrrr oluyor, o yüzden limonnss 🤤 Çay limonlu mu, şekerli mi güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Şekersiz 1 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 763 cevap paylaştı. şeker kaliyrliyse şekeri tercih ederim ama limonlu da iyi oluyo çay 1 2 Yorumla Üşüyenbuz +1 yıl kaliteliyse demek istedim sanırım kendi yazdığımı bile çözemedim 🤓🙏 Yorumla Pseudanor +1 yıl Anladım ben ;) Yorumla
Turunçlubörek Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Çay komple güzel değil. Rizeli akrabalar duysa beni çarmıha gerer ama naparsın. 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şekerli limon hiç yakışmıyor ki tadını bozuyo balikmi bu 😂ne gerek var sıkmaya 1 0 Yorumla
J_eSSe Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İkisi de benlik değil , şekersiz düz çay içelim işte aaa 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yeşil çay belki limonla olabilir ama siyah çayı limonlu içmem. 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çay güzel olsun da nasıl olduğu pek önemli değil. İkisi de olur benim için. 1 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 996 cevap paylaştı. Çay her haliyle çirkin bir içecek. Limon koyarsan limonlu su, şeker katarsan şekerli su oluyor. Ağaç kabuğu kaynatsan daha aromatik olur 1 0 Yorumla
Mavicicekli Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Şeker yok ve limonlu. Limona alıştıktan sonra limonsuz çay içemez oldum ya. 😍 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 gü Şekersiz olacak ama demli olacak, öyle zayıf çay olmayacak. Limon da farklı bir tat katıyor aslında, soğuk algınlığında içilesi. Lakin her gün limonlu çay olmaz. Şeker ise hiç tercih etmem. Yani sade bence en iyisi. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. İkisi de Ayrı Keyif Tat Katıyor 😋 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Şekerli sevmiyorum. Limon iyidir. 1 0 Yorumla
AaBaCaDde Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Ben artik limonlu iciyorum, cünkü hastayim 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 648 cevap paylaştı. Çay şekersiz, limonsuz ve demli içilir… 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. ikisini de severim 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Limonlu 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 811 cevap paylaştı. Sadeli 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sade 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 989 cevap paylaştı. Şekerli 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Limob 1 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Limonlu 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 960 cevap paylaştı. Şekerli 1 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 710 cevap paylaştı. Şekerli 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Limon ve seker 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sekerli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Şekersiz
şeker kaliyrliyse şekeri tercih ederim ama limonlu da iyi oluyo çay
kaliteliyse demek istedim sanırım kendi yazdığımı bile çözemedim 🤓🙏
Anladım ben ;)
Çay komple güzel değil. Rizeli akrabalar duysa beni çarmıha gerer ama naparsın.
Şekerli limon hiç yakışmıyor ki tadını bozuyo balikmi bu 😂ne gerek var sıkmaya
İkisi de benlik değil , şekersiz düz çay içelim işte aaa
Yeşil çay belki limonla olabilir ama siyah çayı limonlu içmem.
Çay güzel olsun da nasıl olduğu pek önemli değil. İkisi de olur benim için.
Çay her haliyle çirkin bir içecek. Limon koyarsan limonlu su, şeker katarsan şekerli su oluyor. Ağaç kabuğu kaynatsan daha aromatik olur
Şeker yok ve limonlu. Limona alıştıktan sonra limonsuz çay içemez oldum ya. 😍
Hastayken limonlu normal de şekerli
Limonsuz içerim
Şekersiz olacak ama demli olacak, öyle zayıf çay olmayacak. Limon da farklı bir tat katıyor aslında, soğuk algınlığında içilesi. Lakin her gün limonlu çay olmaz. Şeker ise hiç tercih etmem. Yani sade bence en iyisi.
Ne sekerli ne limonlu
İkisi de Ayrı Keyif Tat Katıyor 😋
Şekerli sevmiyorum. Limon iyidir.
3 ay limonlu 9 ay şekersiz içerim
Limonlu daha güzel
Ben artik limonlu iciyorum, cünkü hastayim
Limonsuz şekersiz güzel
Şekerli içiyorum
Çay şekersiz, limonsuz ve demli içilir…
İkisini de kullanırım
Şekersiz, limonsuz, demli.
Bence sade normal çay güzel