Yeme & İçme Hangi yemeği gece iki de bile olsa yersiniz? Kar_Tanesi_26 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Gece ikide bile yiyebileceğiniz bir yemek var mı? Güncellemeler+1 yıl Güncel Hangi yemeği gece iki de bile olsa yersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Pizza yerim 0 0 Yorumla
Sevenlerinsesi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Balık ve enginar dışında tüm yemekleri yerim. Ama kuzu kaburga olursa miss 1 0 Yorumla
junchao Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Tantuni, Kokoreç, Islak hamburger, Balık ekmek, Tavuk dürüm, Et dürüm, Kelle paça, Kelle. 0 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl kuzu haslama kelle sogus kelle paca corbası zaman saat hıc farkyok 0 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Karnım açsa gece iki, üç, beş fark etmez. Babamı bile yerim. Yemek de fark etmez. 0 0 Yorumla
cesur-kiz Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 62% +1 yıl Eskiden vardı ama şu an diyetteyim hiçbir yemeği gece 2 de yiyemem 😂 0 0 Yorumla
Beratbzkrt8 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Iskender aga. Eşek etinden bile olsa yerim çok güzel bi lezzetimiz. 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Mantı olabilir Kebap olabilir 😂Hamburger her saat başı yiyebilirim 0 0 Yorumla
Adamsandıkbotçıktın Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl El açması taze mantı. O saatte bulamam zaten rüya olur... 0 0 Yorumla
Mmmmusicman Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl İsmini bilmediğim olanı. O güzel olan var ya?, heh işte, o! 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Gece ve geç saatlerde yemek tüketmiyorum 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. o an mooduma göre değişiyor sabit değil benimki 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Hiçbir yemeği yemem sağlığım için 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 816 cevap paylaştı. Makarna gördüm az önce o sanırım 0 0 Yorumla
Misafirkatılımcı Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Hiç bir yemeği.Kurallarım var gece yemiyorum. 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendime ihanet edemem olmaz bacım 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tantuni.ya da kokoreç. 0 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İçli köfte gün ve saat dinlemeyen bir sevdadır. 😋 0 0 Yorumla
Antalya0766 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 681 cevap paylaştı. O saate asla yemek yemem 😃 0 0 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 527 cevap paylaştı. Yaprak sarması 1 1 Yorumla arslannn355 +1 yıl bayılırım, bilir misin yapmasını @Gayedark Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sarma 0 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 404 cevap paylaştı. Midye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Pizza yerim
Balık ve enginar dışında tüm yemekleri yerim. Ama kuzu kaburga olursa miss
Tantuni, Kokoreç, Islak hamburger, Balık ekmek, Tavuk dürüm, Et dürüm, Kelle paça, Kelle.
kuzu haslama kelle sogus kelle paca corbası zaman saat hıc farkyok
Karnım açsa gece iki, üç, beş fark etmez. Babamı bile yerim. Yemek de fark etmez.
Eskiden vardı ama şu an diyetteyim hiçbir yemeği gece 2 de yiyemem 😂
Iskender aga. Eşek etinden bile olsa yerim çok güzel bi lezzetimiz.
Mantı olabilir
Kebap olabilir 😂
Hamburger her saat başı yiyebilirim
El açması taze mantı. O saatte bulamam zaten rüya olur...
İsmini bilmediğim olanı. O güzel olan var ya?, heh işte, o!
Gece ve geç saatlerde yemek tüketmiyorum
Acıktığımda ne varsa yerim
o an mooduma göre değişiyor sabit değil benimki
Hiçbir yemeği yemem sağlığım için
Makarna gördüm az önce o sanırım
Hiç bir yemeği.
Kurallarım var gece yemiyorum.
Kendime ihanet edemem olmaz bacım
Yaprak sarması :)
Tantuni.
ya da kokoreç.
Ciğer kebap ve karnıyarık