Ben hemen domates, salatalık ve biber doğrar üzerine biraz zeytinyağı gezdiririm. Yanında da olmazsa olmazın kaşar peyniridir. Bir de köy ekmeği olduğu zaman çoğu yemeğe bu 3lüyü tercih ederim. (Biber ve domates de köyden, kokusu fotoğraftan size gelmiştir..) Sizler canınız hiçbir şey yemek istemediğiniz zaman, ne yapıp yersiniz?
Canınız bir şey yemek istemediği zamanlarda ne yiyorsunuz?
Teşekkür ederim 🙃 Bizim burada 1 aydır oluyor hemen hemen bahçede, bizim kendi bahçemizde olanlar henüz tam olgunlaşmadı geçen 2 tane kopardım. Bunları komşudan satın aldık, onun bahçesinden 😅 Geç ektiyseniz geç olabilir
Geç ekmedik ama havalar bir türlü ısınamadı. 3 gün önceye kadar soba yakmayı düşünüyorduk ki iki gündür havalar güzel gidiyor. O yüzden meyveye durması biraz zaman aldı.
Canım hiçbir şey yemek istemediği zaman hiçbir şey yemem😅 Ki genelde en hasta olduğum zamanlarda bile iştahı kapanan biri değilim yani canım çoğu zaman bir şeyler illa ister😂
Annemin kenarda duran en nadide takımını çıkarttım 😅 bunları günlük olarak kullanıyoruz aslında ama diğer takımdan sıra gelmiyor diye çok nadir elime geçiyor.
Ben tek kız olduğum için istediğime el koyma hakkım oluyor biraz 😅 Kaldırdım sarıp, çok güzel bence de.
Şu an evde değil. Sorup yazacağım buraya ama annem 89da evlenmiş. En az 33 senelik. Öncesinde almış ise bilemem ama. Misafir yemek takımı 36 senelik çünkü, kenarı yeşilli çiçekli olsan sade beyaz tabaklar belki görmüşsündür.
Onlardan bile 6lı pasta tabağı alabilirim bizde 24 tane var 😅
Yengem benden daha çok kıymet bilen ve vefalı biri olabilir ama hakkını yemem bu konuda 😅🤭
Topladım zaten çok 😅
Hiç taşınma vs olmadığı için sağlam kalmış hepsi, annem de tertipli ve düzenlidir. Duruyor hiç zararsız ama bu mavi takım sonradan ortaya çıktı. Neden eksik ve yok hiç bilmiyorum sorup yazacağım sana.
Ben ameliyattan çıkmıştım 5 dk geçmedi yemek yedim hemde hasta yemeği değil taburcu yemeği yağlı tuzlu 😅 bizim öyle canımızın yemek istemediği durum olmaz 😎