Ben banmam.
Mis gibi banarım ve tabağın dibini sıyırırım
Asla banmam!!!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Ellerim temizse ekmeği yemeğime banmak isterim doğrusu. Büyükelçilerle resmi yemekte kasarım belki de, şöyle samimi bi yöresel sofrada bu güzellikten kendimi mahrum etmek istemem kesinlikle.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Nasıl bir yemek olduğuna bağlı. Banılacak bir yemek ise banarım, değilse banmam. Örneğin sahanda yumurta yiyorum banardım ama ne bileyim başka bir şeye de banmam
Cevap
22Cevap
Ekmek banan bir yemekse banarım
Çok fazla ekmem tüketmiyorum ama eğer çok lezzetli ve sulu bir yemekse ekmek banarım bir tadına bakarım
Banarım İnsanlar baksın isterse Umrumda olmaz 😅 Bune ya Kibarlık diye diye iyice kısıtlamak mi gerekiyor kendimizi Tamam Kibar olmalı tabiki de insan ama aşırıya kaçmamak gerek ortası iyidir kaba da kötü tabi oda doğru olmz
Yemek banmalık yemek yemiyorum genelde hamburger makarna tarzı şeyler yerim kuru fasulyeyide pilavla yerim o yüzden banmıyorum dışarıda kahvaltı yaptığımda yumurtaya ekmeği banarım.
yemek sulu ve lezzetliyse banarım * çok lüks bir restoransa yapmayabilirim, bi de yemek yediğim kişiye bağlı bir iş yemeği ise yemeği ölesine yerim, ekmee dokunmam
Parasını vermişim neden banmayayım. Yemek için almıyormuyum zaten. Elit davranmak için yemek mi alınır.
Yerine göre bazen yabancı misafirlerimiz gelıyor ıyı yerlere yemeğe gotruyoruz orada mecbur varak bıcakla yıyorum
Vallahi Şöyle bir düşündüm de dışarıda hiç ekmeğimi banacağım yemekler yememişim hep fastfood :D
Canım nasıl isterse öyle yerim yer hiç farkmetmez
Kimseyi üzmeyecek şekilde nazik nazik yerim ve ekmekte banarım
iç saha dış saha farketmez yeter ki yemek güzel olsun
Rahat yemek yiyemeyecegim yere gitmem...
Hergun kibarlık kaşar adami
Para veriyorum yemeğin son damlasına kadar benim hakkım.
Yemekten yemeğe göre değişir, açsam umrumda olmaz. 😄
Ekmekle yiyince yemeğin tadı gelmiyor
Evet banarım
Menemene banmayan da ne bileyim
Doğal duruyosun halbuki Pp de 🤣🤣
Banarim ne var bunda.
Dışarıda yemek yemem.
Banarım utanılacak bir durum değil sonuçta
Hayır
Ortama göre
Banmam
Banar geçerim