Yeme & İçme Kahvenizi nasıl seversiniz? sefatyfr Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben genelde sade 😀 bı tuzlu kahve yapan olsada içsem artık Kahvenizi nasıl seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Türk kahvesi olursa biraz şeker atıyorum, onun dışında sade. 1 1 Yorumla sefatyfr +1 yıl Buyur gel Yorumla
Samuray98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 65% +1 yıl Sutlu kopuklu nescafe 1 1 Yorumla sefatyfr +1 yıl Her sabah içiyorum Yorumla
akılsızçaylakk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl bende genelde sade seveeim 1 1 Yorumla sefatyfr +1 yıl İyi olur Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sade 1 1 Yorumla sefatyfr +1 yıl Buyur gel Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kahve sevmiyorum 1 4 Yorumla sefatyfr +1 yıl Sen çay iç o zaman Yorumla aichaa +1 yıl Başka yerde içemiyorum onu da Yorumla sefatyfr +1 yıl İllaki kendi evinmi olacak Yorumla aichaa +1 yıl Her yerdeki cam bardakla içemiyorum gibi gibi öyle de denebilir Yorumla
Kralınbiriiste Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Zahmet olucak orta şekerli olsun sjsjsj 0 1 Yorumla sefatyfr +1 yıl Yigen buyur gel Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sade severim 0 1 Yorumla sefatyfr +1 yıl Bende sadeyi severim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Türk kahvesi olursa biraz şeker atıyorum, onun dışında sade.
Buyur gel
Sutlu kopuklu nescafe
Her sabah içiyorum
bende genelde sade seveeim
İyi olur
Sade
Buyur gel
Kahve sevmiyorum
Sen çay iç o zaman
Başka yerde içemiyorum onu da
İllaki kendi evinmi olacak
Her yerdeki cam bardakla içemiyorum gibi gibi öyle de denebilir