Yeme & İçme Sufle mi, waffle mı hangisi favoriniz? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sufle mi waffle mi daha çok lezzetli size göre? tercihiniz 2 si arasında seçim yapın desem hangisi olur benim waffle Sufle Waffle Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncel Sufle mi, waffle mı hangisi favoriniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Waffle 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Benim içinn kesinlikleeee meyve şölenlii boll çikolatalı bi waffleee 😍🤤😍😍🖤 0 2 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Of çok süper 😍 Yorumla AgresifKızıl +1 yıl Dimiiii kesinlikleee waffle 🤞😍Geçen hafta yemiştim bu güzelliğiii amaa bu soruyla tekrar canım istediii 😅🤭 Yorumla
serpilataman Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Suffle küçük bir tatlı ya ben pek sevmiyorum. Waffle daha iyi. Hatta waffle yiyince daha başka bir şey yiyemiyorum, uzun süre çikolata görmek istemiyorum. O yüzden pisboğazlığıma son vermemi sağladığı için waffle diyorum ben :D 0 0 Yorumla
MerakliEgeli Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Bu havada dondurma ile gidilecek şeyler tercihimdirç 0 0 Yorumla
ZortttUwU Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Ben sufleyi daha çok seviyorum. Zaten waffle yapmaya paramız yetmiyor artık ;(( 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Waffle severim sufla ayak üstü atımlık 0 0 Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Sen yapta hangisi olursa olsun yerik😅 0 0 Yorumla
whereismymindamk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. sufle 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. Sufle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Waffle
Benim içinn kesinlikleeee meyve şölenlii boll çikolatalı bi waffleee 😍🤤
Of çok süper 😍
Dimiiii kesinlikleee waffle 🤞😍
Geçen hafta yemiştim bu güzelliğiii amaa bu soruyla tekrar canım istediii 😅🤭
Suffle küçük bir tatlı ya ben pek sevmiyorum. Waffle daha iyi. Hatta waffle yiyince daha başka bir şey yiyemiyorum, uzun süre çikolata görmek istemiyorum. O yüzden pisboğazlığıma son vermemi sağladığı için waffle diyorum ben :D
Suffle yiye yiye bıktım, waffle olsun
Bu havada dondurma ile gidilecek şeyler tercihimdirç
Ben sufleyi daha çok seviyorum. Zaten waffle yapmaya paramız yetmiyor artık ;((
İkiside berbat ötesi.
Eve giremez.
Waffle severim sufla ayak üstü atımlık
Kesinlikle sufle degil
tabii ki sufle 😀😀
Sen yapta hangisi olursa olsun yerik😅
sufle >>>>>
sufle
Sufle