Yeme & İçme Kahvaltıda seni en mutlu eden yiyecek hangisi? Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Mekanda online 😎Peynirsiz bir kahvaltı benim için yavan bir kahvaltıdır. Çayı demleyip evde unutmak😒 Kahvaltıda seni en mutlu eden yiyecek hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hamburger ya da Pizza ve varsa yanında bira 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Doğa ana mekanda onlıne mod : ON Siyah havyar ve İtalyan küflü peyniri olmadan yapamıyorum ben , midem almıyor 😂 Afiyet olsun 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Konya küflü peyniri olsa 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl İthal olmadan yiyemem ben 🥺 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Kahvaltıyı benim hazırlamamıs olman yeterince mutlu edici 😄 ne olsa yerim 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl 😂öyle bi hayat var mı ki Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Ne zaman baba ne zaman 😄 Yorumla
murdarilik Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Kaymak, bal, ceviz. Ya da ceviz, bal, kaymak. Veya bal, ceviz, kaymak da olabilir. Lavaş ekmeği de varsa dürüm yapılır afiyetle yenir. 1 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Kıymalı börek ama hiç canım çekmiyor...Karpuzla karnımı doyuruyorum, ah. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sürme peynir, yeşil zeytin aslında bir de simit olunca çoksel oluyor 1 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İyi de zaten kahvaltıyı kahvaltı yapan peynir zeytin değil midir. Bunlar olmazsa öğle yemeği yemiş sayılmazmıyız 🤭 0 4 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Doğru ama peynir yemeyenler var Yorumla HissizProfil +1 yıl Çayı evden kim alıp geldi 🤭 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Hiç kimse caysiz kahvalti yaptim. Yorumla HissizProfil +1 yıl Salatalıkların da kabuğunu soymamışsın zaten 😂 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl O börek mi me öyle haşhaşlı gibi 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Tahinli katmer Yorumla NarsistikPatinaj +1 yıl Alırım bi dal Yorumla
kırgınsevgili Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ayyy afiyet olsun çok güzel gözüküyor 😊 1 1 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Çay olsun da..Ne demek çay yok.. :/ 1 1 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Evde unutmustum😒 Yorumla
RoseCamellia Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Patates kızartması ve domates olmalıı. 😄 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Acıktık be. Yumurtalı ekmek diyeyim bende. 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Peynir, çay olmadan kahvaltı olmaz. 😋 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Biberli ekmek 1 0 Yorumla
Kkırrrpapatyası Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kuymak kızarmış ekmek tereyağ reçel bal labne 1 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 566 cevap paylaştı. Sucuklu yumurta. Yıllardır yemiyorum 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 450 cevap paylaştı. Peynir olmadan mutlu olmam 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ekmek tazecik ve sıcaksa gerisi hikaye 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Çay bardagindaki dudak payı 😃Sucuk 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Yumurta 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 586 cevap paylaştı. Peynir 🍅 domates 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Simiiiitttttttt 1 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 876 cevap paylaştı. Peynir fuhijdj 1 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. Yumurta 😃 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Patates kızartmasını çok severim
Hamburger ya da Pizza ve varsa yanında bira
Doğa ana mekanda onlıne mod : ON
Siyah havyar ve İtalyan küflü peyniri olmadan yapamıyorum ben , midem almıyor 😂
Afiyet olsun
Konya küflü peyniri olsa 😂
İthal olmadan yiyemem ben 🥺
Kahvaltıyı benim hazırlamamıs olman yeterince mutlu edici 😄 ne olsa yerim
😂öyle bi hayat var mı ki
Ne zaman baba ne zaman 😄
Kaymak, bal, ceviz. Ya da ceviz, bal, kaymak. Veya bal, ceviz, kaymak da olabilir. Lavaş ekmeği de varsa dürüm yapılır afiyetle yenir.
Kıymalı börek ama hiç canım çekmiyor...
Karpuzla karnımı doyuruyorum, ah.
Sürme peynir, yeşil zeytin aslında bir de simit olunca çoksel oluyor
İyi de zaten kahvaltıyı kahvaltı yapan peynir zeytin değil midir. Bunlar olmazsa öğle yemeği yemiş sayılmazmıyız 🤭
Doğru ama peynir yemeyenler var
Çayı evden kim alıp geldi 🤭
Hiç kimse caysiz kahvalti yaptim.
Salatalıkların da kabuğunu soymamışsın zaten 😂
O börek mi me öyle haşhaşlı gibi
Tahinli katmer
Alırım bi dal
Ayyy afiyet olsun çok güzel gözüküyor 😊
Tesekkur ederim
Çay olsun da..
Ne demek çay yok.. :/
Evde unutmustum😒
Bal kaymak favorim 😋
Pastırma ve yumurta
Patates kızartması ve domates olmalıı. 😄
Acıktık be. Yumurtalı ekmek diyeyim bende.
Peynir, çay olmadan kahvaltı olmaz. 😋
Biberli ekmek
Kuymak kızarmış ekmek tereyağ reçel bal labne
Sucuklu yumurta. Yıllardır yemiyorum
Peynir olmadan mutlu olmam
Patates 🥰
Ekmek tazecik ve sıcaksa gerisi hikaye
çaya karşı zaafım var fjfjg
Çay bardagindaki dudak payı 😃
Sucuk
Yumurta
Peynir 🍅 domates