Yeme & İçme Türk kahvesini double içenler parmak kaldırabilir mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Fal da kapattım belki bir iki güzel şey gören olurFalın fallanmış demeyin bakalım neler çıkmış Türk kahvesini double içenler parmak kaldırabilir mi? Cevapla Fal Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sade ve şekersiz içiyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bendensin u Barış_LonelyForever +1 yıl Afiyet olsun Soran +1 yıl Teşekkürler
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Çok sık içmem içtiğimde de double içmeyi tercih ederim 2 2 Yorumla Soran +1 yıl İçmişken tam olsun dimi ama Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Evett Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sakarya garson (( 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Acemiydi herhalde😅 Yorumla flaneurx +1 yıl İştahım kapandi görünce (( Yorumla flaneurx +1 yıl Hayir sakar olucakti Sakarya kim yazdı 🙈🙈 Yorumla Soran +1 yıl Bende diyorum herhalde bugün Sakarya’ya gittin😂😂😂 garsona yenisini getirmesini rica etseydin keşke Yorumla flaneurx +1 yıl Eylül de Nevşehir var artik kipirdamam yerimden Yorumla Soran +1 yıl Bi kere beni de götür be nolur sanki Yorumla flaneurx +1 yıl Eylül de gel peri bacaları var program da Yorumla
Danadandini Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl yolculuk var ama bir değişiklik yapmanız gerekecek. umduğunuz gibi olmayacak. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tatilden de yeni geldik halbuki Bakalım bakalım… Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben corba tabagında ıcıyorum kulp olmadan 😜 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Senden beklenir😂 gel ben kazanla yapcam sana Yorumla u kakilakuku +1 yıl Kazanda fal bakılmaz kı ama Yorumla Soran +1 yıl El falı bakarız ayıp ettin🤪 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gunde 2 bardak icmektense double icmeyi tercih ederim bende. Anlamam ama iyi şeyler cikmistir umarim. Birde double kahve fallarimdaki iyi seyler çarpı iki olsun 1 0 Yorumla
merveleregidenberk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Türk kahvesi hiç içmedim bir kere ucundan ictim cok kotu dahada ağzıma vurmadım 🤕 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Belki iyisine denk gelmemişsindir Türk kahvesi güzeldir aslında Yorumla merveleregidenberk +1 yıl yok acılığı sevmedim Yorumla Soran +1 yıl Olabilir.. neyse kusur kalsın Türk kahvesi ne diyelim Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl O kadar içmem, içenlere afiyet olsun. 😃 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 708 cevap paylaştı. O küçük bee kesmez beni 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Kesmeyene tencereyle yapıyoruz😜 Yorumla gacar4886 +1 yıl Olur neden olmasın 😂 Yorumla Soran +1 yıl 🤪 Yorumla gacar4886 +1 yıl şu an koca bir bardakla içiyorum zaten 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun 😋 Yorumla gacar4886 +1 yıl Seni kesmediyse yapayım bir tane daha karşılıklı içeriz 😋 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler yetti😇 Yorumla gacar4886 +1 yıl Tabakta sanki bir kertenkele var gibi Yorumla Soran +1 yıl Bende baktım baktım bir şeye benzetemedim. Maymuna daha çok benziyor sanki kafası yuvarlak Yorumla gacar4886 +1 yıl Bukalemunların arkasında öyle şeyler oluyor sanki ona benziyor gobi Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Tertemiz bir dünyan var😁 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Kötülere ve kötü düşüncelere yer yok bende ondandır😇 Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Korkuyu ve kötüyü çekersin, bu yüzden düşünme bile🙃 Yorumla Soran +1 yıl 👍👏🏻😉 Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Serap Etçi ve Halil Ata Bıçakçı'yı izle 👍 Yorumla Soran +1 yıl Takibe aldım ikisini de bakacağım, teşekkürler Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Rica ederim yolun açık olsun Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Parmağı nasıl kaldırıyoruz 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 👆🏻👆🏻 Yorumla SarışınHukukçu +1 yıl O tekbir değil mi ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl ☝🏻☝🏻 bu olabilir Yorumla
AyşenurrAy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bennn 1 3 Yorumla Soran +1 yıl ☕️😉 Yorumla AyşenurrAy +1 yıl İsmarla Yorumla Soran +1 yıl Ellerimle yaparım😇 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl bana da kahve 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen kazana düştün Yorumla
Buseelif3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Afiyet olsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. 👍👍 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sade ve şekersiz içiyorum
Bendensin
Afiyet olsun
Teşekkürler
Çok sık içmem içtiğimde de double içmeyi tercih ederim
İçmişken tam olsun dimi ama
Evett
Sakarya garson ((
Acemiydi herhalde😅
İştahım kapandi görünce ((
Hayir sakar olucakti Sakarya kim yazdı 🙈🙈
Bende diyorum herhalde bugün Sakarya’ya gittin😂😂😂 garsona yenisini getirmesini rica etseydin keşke
Eylül de Nevşehir var artik kipirdamam yerimden
Bi kere beni de götür be nolur sanki
Eylül de gel peri bacaları var program da
yolculuk var ama bir değişiklik yapmanız gerekecek. umduğunuz gibi olmayacak.
Tatilden de yeni geldik halbuki
Bakalım bakalım…
Ben corba tabagında ıcıyorum kulp olmadan 😜
Senden beklenir😂 gel ben kazanla yapcam sana
Kazanda fal bakılmaz kı ama
El falı bakarız ayıp ettin🤪
Gunde 2 bardak icmektense double icmeyi tercih ederim bende. Anlamam ama iyi şeyler cikmistir umarim. Birde double kahve fallarimdaki iyi seyler çarpı iki olsun
Türk kahvesi hiç içmedim bir kere ucundan ictim cok kotu dahada ağzıma vurmadım 🤕
Belki iyisine denk gelmemişsindir Türk kahvesi güzeldir aslında
yok acılığı sevmedim
Olabilir.. neyse kusur kalsın Türk kahvesi ne diyelim
O kadar içmem, içenlere afiyet olsun. 😃
Teşekkürler
O küçük bee kesmez beni
Kesmeyene tencereyle yapıyoruz😜
Olur neden olmasın 😂
🤪
şu an koca bir bardakla içiyorum zaten 😂😂😂
Afiyet olsun 😋
Seni kesmediyse yapayım bir tane daha karşılıklı içeriz 😋
Teşekkürler yetti😇
Tabakta sanki bir kertenkele var gibi
Bende baktım baktım bir şeye benzetemedim. Maymuna daha çok benziyor sanki kafası yuvarlak
Bukalemunların arkasında öyle şeyler oluyor sanki ona benziyor gobi
Tertemiz bir dünyan var😁
Kötülere ve kötü düşüncelere yer yok bende ondandır😇
Korkuyu ve kötüyü çekersin, bu yüzden düşünme bile🙃
👍👏🏻😉
Serap Etçi ve Halil Ata Bıçakçı'yı izle 👍
Takibe aldım ikisini de bakacağım, teşekkürler
Rica ederim yolun açık olsun
Parmağı nasıl kaldırıyoruz
👆🏻👆🏻
O tekbir değil mi ya 😂
☝🏻☝🏻 bu olabilir