Yeme & İçme Tostunuzu nasıl yersiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bol acılı ve sucuklu.. Güncellemeler+1 yıl Daha fazla dayanamıyorum bol kaşarlı bir tost yapayım bari kendime :D Tostunuzu nasıl yersiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kaşarlı 0 0 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Pattisli kaşarlı ketçap mayonezli turşulu nokta nokta nokta 😋 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Başka ne kaldı ki :D Yorumla aichaa +1 yıl Soğan veeeğ ayran 🤤 Yorumla Soran +1 yıl Ye belki kilo alırsın :D Yorumla aichaa +1 yıl Of alamıyorum üst üste 3 gün yedim üstelik olmuyor aga Yorumla Soran +1 yıl Aga ne lan :D Yorumla aichaa +1 yıl Köy ağası 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Saçmalama lütfen Yorumla aichaa +1 yıl Saçmalamak istiyorum fiso sana ne ya karışmasana bana be aaa Yorumla Soran +1 yıl Seni kendinle baş başa bırakıyorum o halde Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. sucuklu ve sosisli 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sosis ekmeğin içinde pişmez ki fazla :D Yorumla thecutewitch +1 yıl ne bileyim sosisli de gidiyor hoşuma olursa eğer Yorumla
meduxaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sucuk kaşar ketçap acı ranch sos olmalı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ranch sos hiç denemedim deneyeceğim bunu Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl Ekmeğini ona batırıp yiyeceksin Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 876 cevap paylaştı. Sade kaşar fgvujigmif 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Üzerine domates ve pul biber :D Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Güzel olur 😅 Yorumla Soran +1 yıl Biraz daha yemek konuşursak acıkacağım :D Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Jambonlu 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Jambonu nereden alacağız :D Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Hazır o Yorumla Soran +1 yıl Gittiğim markete yok :& Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Var marketlerde ben görüyorum Yorumla Soran +1 yıl Denk gelmedim Yorumla
Melodimmi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sosisssss ve kaşar 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Sosisli tost mu yenir kız ağzını tadını bilmiyorsun :D Yorumla Melodimmi +1 yıl Hha acı bir şey yemek asıl ağız tadı değil Yorumla Melodimmi +1 yıl Ya acı yanmaktan lezzet alamazsın ki bu yüzden acı yiyen kişi acının zevkini alır Yorumla Melodimmi +1 yıl Ki yemeğe aşırı düşkünümdür damak zevkim çok iyidir Yorumla Soran +1 yıl Ben de çok severim mutfaktan uzak durmaya çalışıyorum ama kaç kilosun? Yorumla Melodimmi +1 yıl 47 ben kilo almam kolay kolay Yorumla Soran +1 yıl Bünyen hızlı o zaman Yorumla Melodimmi +1 yıl Yess Yorumla Soran +1 yıl Eskiden ben de senin gibiydim bir de şimdi bak... :D Yorumla Melodimmi +1 yıl Ben bilmem Allah vergisi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Domates ve kaşarlı seviyorum. D
Kaşarlı
Pattisli kaşarlı ketçap mayonezli turşulu nokta nokta nokta 😋
Başka ne kaldı ki :D
Soğan veeeğ ayran 🤤
Ye belki kilo alırsın :D
Of alamıyorum üst üste 3 gün yedim üstelik olmuyor aga
Aga ne lan :D
Köy ağası 🙄
Saçmalama lütfen
Saçmalamak istiyorum fiso sana ne ya karışmasana bana be aaa
Seni kendinle baş başa bırakıyorum o halde
sucuklu ve sosisli
Sosis ekmeğin içinde pişmez ki fazla :D
ne bileyim sosisli de gidiyor hoşuma olursa eğer
Sucuk kaşar ketçap acı ranch sos olmalı
Ranch sos hiç denemedim deneyeceğim bunu
Ekmeğini ona batırıp yiyeceksin
Sade kaşar fgvujigmif
Üzerine domates ve pul biber :D
Güzel olur 😅
Biraz daha yemek konuşursak acıkacağım :D
Jambonlu
Jambonu nereden alacağız :D
Hazır o
Gittiğim markete yok :&
Var marketlerde ben görüyorum
Denk gelmedim
Sosisssss ve kaşar
Sosisli tost mu yenir kız ağzını tadını bilmiyorsun :D
Hha acı bir şey yemek asıl ağız tadı değil
Ya acı yanmaktan lezzet alamazsın ki bu yüzden acı yiyen kişi acının zevkini alır
Ki yemeğe aşırı düşkünümdür damak zevkim çok iyidir
Ben de çok severim mutfaktan uzak durmaya çalışıyorum ama kaç kilosun?
47 ben kilo almam kolay kolay
Bünyen hızlı o zaman
Yess
Eskiden ben de senin gibiydim bir de şimdi bak... :D
Ben bilmem Allah vergisi
Salçalı, kaşarlı severim.
Sucuklu ama sucuk domuz etinden olacak