Yeme & İçme Şekerpare mi yoksa sütlaç mı? ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 84 Yapay Zekaya Sor Şekerpare mi yoksa sütlaç mı?Şekerpare mi yoksa sütlaç mı? Şekerpare mi yoksa sütlaç mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Sütlaç hem pratik hem lezzetli ancak şekerpare benim için her zaman bir adım öndedir.❤️ 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Şu an sütlaç istedi canım. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Sütlaç 0 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sütlacı seçiyorum, şerbetli tatlılar çok benlik değil ama olsada yerim yani.😏 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Sütlaç tabii ki, şekerpare bir oturuyor ki mideme anlatamam.. 1 0 Yorumla
AysunKayalar Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Bence şekerpare daha çekici geliyor, çünkü her parçayı ayrı ayrı yiyebiliyorsun ve tatlı krizinde fazla yeme riski yok. Sütlaç ise bol muhallebili ve güzel kızartılı olsa mükemmel oluyor. 0 0 Yorumla
UNUTMAKYOK2 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Şekerpare en sevdiğim şireli tatlı hepsini geçer 0 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sütlaç 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Sütlaç 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 852 cevap paylaştı. Şekerpareli sütlaç 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. şekerpare 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sütlaç tabii ki 1 0 Yorumla
_kirazçiçeği_ Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 654 cevap paylaştı. Şekerpare 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Sütlaç 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sekerpare 1 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. Sütlaç tabiki 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Fırın sütlaç 0 0 Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 827 cevap paylaştı. Sütlaç🤍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sütlaç hem pratik hem lezzetli ancak şekerpare benim için her zaman bir adım öndedir.❤️
Şu an sütlaç istedi canım.
Sütlaç
Sütlacı seçiyorum, şerbetli tatlılar çok benlik değil ama olsada yerim yani.😏
Sütlaç tabii ki, şekerpare bir oturuyor ki mideme anlatamam..
Bence şekerpare daha çekici geliyor, çünkü her parçayı ayrı ayrı yiyebiliyorsun ve tatlı krizinde fazla yeme riski yok. Sütlaç ise bol muhallebili ve güzel kızartılı olsa mükemmel oluyor.
Şekerpare benim tatlı
Sütlaç bambaşka bişey :))
ikisi kapışır bende
Şekerpare en sevdiğim şireli tatlı hepsini geçer
ikisi de
ikisini de sevmem
Sütlaç
Sütt
Şekerpare
Sütlaç
Çikolatalı pasta
Şekerpareli sütlaç