Yeme & İçme Çalışan cimri estetikli şaziye kadın mı , çalışmayan yemek yapan cömert pakize kadın mı? 13151567nsmskl Takip Et Xper 1 Yaş: 100 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor erkeğin kalbine giden yol..1 ) yemek 2 ) yemek3 ) kezban + kebap + ekmek arası biber dolması Çalışan cimri estetikli şaziye kadın mı , çalışmayan yemek yapan cömert pakize kadın mı? Cevapla Estetik Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Cimri her daim cimridir gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Çalışan kadın 0 0 Yorumla
emre074007 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Neden seçim yapmak zorunda kalalım ki. Düzgün kaliteli kadin olmak bu kadar zor mu ))))))))) 1 2 Yorumla 13151567nsmskl +1 yıl elimizde bunlar var Yorumla emre074007 +1 yıl Vardır Vardır depoya bi bak sen bize göre biseyler Vardır)))))) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çalışmayan çekici ve işveli şükufeye kim hayır diyebilir ki :) 1 2 Yorumla 13151567nsmskl +1 yıl bilmem kim der Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben demem Yorumla
okanix41 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 81% +1 yıl Titrettin beni titrettin 0 3 Yorumla 13151567nsmskl +1 yıl 🤣🤣🤣🤣👌 Yorumla 13151567nsmskl +1 yıl ekmek arası biber dolmasından olsa gerek + şalgam suyu Yorumla okanix41 +1 yıl Kuvvetle muhtemel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cimri her daim cimridir gadası
Çalışan kadın
Neden seçim yapmak zorunda kalalım ki. Düzgün kaliteli kadin olmak bu kadar zor mu )))))))))
elimizde bunlar var
Vardır Vardır depoya bi bak sen bize göre biseyler Vardır))))))
Çalışmayan çekici ve işveli şükufeye kim hayır diyebilir ki :)
bilmem kim der
Ben demem
Titrettin beni titrettin
🤣🤣🤣🤣👌
ekmek arası biber dolmasından olsa gerek + şalgam suyu
Kuvvetle muhtemel
Fark etmez, anlayışlı olsun yeter