Yeme & İçme Akşam yemeği sonrası çay mı kahve mi? Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Çayı☕️ ya da kahveyi , kaç bardak içersiniz?Benim yemek sonrası tercihim çay, bir ya da iki bardak… Akşam yemeği sonrası çay mı kahve mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kahve tabi ki 1 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Akşam yemeği sonrası çay içiyorum beş bardak çay gün içinde ise bir bardak kahve 1 0 Yorumla
sarafalanfilan Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kahve sabah öğlen akşam gece her an kahve içebilirim hatta hahahah kafeine bağımlıyım resmen 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çay tabi ki, akşamları çay keyfimi mutlaka yaparım. ☕ 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. çay gelırse daha ıyı olur 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. çay bana göre 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kahve tabi ki
Akşam yemeği sonrası çay içiyorum beş bardak çay gün içinde ise bir bardak kahve
Kahve sabah öğlen akşam gece her an kahve içebilirim hatta hahahah kafeine bağımlıyım resmen
Çay tabi ki, akşamları çay keyfimi mutlaka yaparım. ☕
Cay severim.
Çay seviyorum
çay gelırse daha ıyı olur
çay bana göre
Çay içerim
çayy
Çay abi ya