Yeme & İçme Fırında sebzeli köfte dizme yemegini sever misiniz? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Fırında sebzeli köfte dizme yemegini sever msinzi? yanında ne tercih edersiniz Fırında sebzeli köfte dizme yemegini sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sevmiyorum 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bayılırımm, böyle yemekleri çok seviyorum ama sürekli yersem değil, arada yediğim zaman zevki daha güzel oluyor. 1 0 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Böyle güzel güzel dizmiyorum ama severim. Genel olarak fırın yemeklerini severim zaten bana göre tencere yemeğinden daha lezzetli oluyor 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 653 cevap paylaştı. Annem çok güzel yapar bu yemeği. Gece gece canım çekti 😋 neyse elinize sağlık 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Evet, aşırı severim. Yanında salata ve içecek olarak kola olsa kafi :D 0 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 646 cevap paylaştı. bayılırııım pilavla ve havuç taratorla çok güzel olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok severimm. Yanında şehriyeli pilav ve cacık güzel gider. 1 1 Yorumla Paddockhafif +1 yıl Olsa da yesek keşke Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 8 gü Yeme & İçme konusunda 12,9b cevap paylaştı. Evet çok severim ❤️ 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 477 cevap paylaştı. Sevillmezz mi kanka o yaa karnım acıktı bak 😋 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Kurt gibi açım severim 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. Severim bayılırım 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. of of kesin bu aksam yapacagim bunu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sevmiyorum
Bayılırımm, böyle yemekleri çok seviyorum ama sürekli yersem değil, arada yediğim zaman zevki daha güzel oluyor.
Böyle güzel güzel dizmiyorum ama severim. Genel olarak fırın yemeklerini severim zaten bana göre tencere yemeğinden daha lezzetli oluyor
Annem çok güzel yapar bu yemeği. Gece gece canım çekti 😋 neyse elinize sağlık
Evet, aşırı severim. Yanında salata ve içecek olarak kola olsa kafi :D
bayılırııım pilavla ve havuç taratorla çok güzel olur
Çok severimm. Yanında şehriyeli pilav ve cacık güzel gider.
Olsa da yesek keşke
Evet çok severim ❤️
Sevillmezz mi kanka o yaa karnım acıktı bak 😋
Kurt gibi açım severim
Severim bayılırım
of of kesin bu aksam yapacagim bunu
Olsa da yesek keşke
Et yemiyorum