Yeme & İçme Domatesin içi yeşil, bozulmuş mudur? Şekeryaprağı Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba domates kestim az önce ama içi yeşil, filizlenme yok sadece yeşil Domatesin içi yeşil, bozulmuş mudur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl hahhahahkaracahilsinizbunlar zaten yeilken toplanıyor! hızlı bi şekilde domates üretiyorlarulan ortağuda herkes kör cahil! 1 0 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bozulmamış tam olgunlaşmamış olabilir içi.Bozulsa dışında da belli olurdu. 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tam olgunlaşmamış Onun için yeşil duruyor bir sorun yok 1 0 Yorumla
Fofenkman Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hayır daha tam olgunlaşmamış. Yenir sorun yok 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Vitamini kabuğunda nie soydun 15 liralık domates o gerekirse yeşilini de yicen 🥰 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Umarım bu şakadır🙄 hayır bozuk değil 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. iyide bunda bir şey yokki ben daha yeşillerinide yedim lezzete bakarım ben 0 0 Yorumla
Kedylmez Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Bazı çok bilmişler cahil, kör cahil filan yazmış yazık kafanıza 0 0 Yorumla
Galatalibey Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Patates mi bu filizlensin 0 5 Yorumla Şekeryaprağı +1 yıl Hormonlularda oluyor Galatalibey +1 yıl Çok film izliyon YouTubeden Şekeryaprağı +1 yıl İzlediğim filmlerde domatesin hormanlaşıp filizlendiğini göstermiyorlar maalesef, ama Google'dan bakabilirsin sen :) Galatalibey +1 yıl YouTube bir Google şirketidir Şekeryaprağı +1 yıl Fark eder mi :D?
ozelinianlat Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl yoo normal bu domates hic birseyinyok 0 0 Yorumla
Poojakabir Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Mis gibi domates bozulnca öyle olmz pis kokar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl abartma be kızım hiç mi bişey görmedin ye 0 2 Yorumla Şekeryaprağı +1 yıl Hayır ilk defa gördüm annemde evde yok ne biliyim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ye gitsin bişey olmaaazz :D :D Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ye ölmezsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
hahhahah
karacahilsiniz
bunlar zaten yeilken toplanıyor! hızlı bi şekilde domates üretiyorlar
ulan ortağuda herkes kör cahil!
Bozulmamış tam olgunlaşmamış olabilir içi.
Bozulsa dışında da belli olurdu.
Tam olgunlaşmamış Onun için yeşil duruyor bir sorun yok
Hayır daha tam olgunlaşmamış. Yenir sorun yok
Vitamini kabuğunda nie soydun 15 liralık domates o gerekirse yeşilini de yicen 🥰
Umarım bu şakadır🙄 hayır bozuk değil
iyide bunda bir şey yokki ben daha yeşillerinide yedim lezzete bakarım ben
Bazı çok bilmişler cahil, kör cahil filan yazmış yazık kafanıza
Patates mi bu filizlensin
Hormonlularda oluyor
Çok film izliyon YouTubeden
İzlediğim filmlerde domatesin hormanlaşıp filizlendiğini göstermiyorlar maalesef, ama Google'dan bakabilirsin sen :)
YouTube bir Google şirketidir
Fark eder mi :D?
Bozulmamıştır. Normal yenir o
galiba mutfaga ilk girisin
yoo normal bu domates hic birseyinyok
Bişeyi yok onun tazecik
Yeşillerini yeme
Mis gibi domates bozulnca öyle olmz pis kokar
Bozulmamış, daha olmamış
abartma be kızım hiç mi bişey görmedin ye
Hayır ilk defa gördüm annemde evde yok ne biliyim 😂
ye gitsin bişey olmaaazz :D :D