Yeme & İçme Yazın en çok hangi çorba gidiyor? AtomikŞef Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Brokoli tarzı daha sebze ağırlıklı çorbalar iyi oluyor. Yazın en çok hangi çorba gidiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Yayla bence 0 0 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çorbayla çok aram yok.En sevdiğim çorba yoğurlu çorba ama yazın yemek yemeği canım çok istemiyor o yüzden çok çorba tüketmiyorum 0 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 396 cevap paylaştı. Yazın domates çorbası iyi , gerçek domateslerden yapılma ✌️ 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yayla çorbası tam yaz çorbası benim için 0 0 Yorumla
soraraköğrenelim Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl soğuk çorbalar ama hiç çorba içmediğim adlarını pek bilmem 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Çorbanın yazı kışı olmaz ya 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Hepsi gider çorbanın mevsimi olmas 0 0 Yorumla
SanaNeDerGibi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Ben soğuk buzlu ayran çorbası tercih ediyorum 0 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 355 cevap paylaştı. Yazın çorba fazla ya 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Mercimek 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yoğurt çorbası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yayla bence
Çorbayla çok aram yok.
En sevdiğim çorba yoğurlu çorba ama yazın yemek yemeği canım çok istemiyor o yüzden çok çorba tüketmiyorum
Yazın domates çorbası iyi , gerçek domateslerden yapılma ✌️
Yayla çorbası tam yaz çorbası benim için
soğuk çorbalar ama hiç çorba içmediğim adlarını pek bilmem
Yayla çorbası kesinlikle
Çorbanın yazı kışı olmaz ya
Hepsi gider çorbanın mevsimi olmas
Yazda yenmez ya çorba sıcak sıcak
Ben soğuk buzlu ayran çorbası tercih ediyorum
Yazın çorba fazla ya
Mercimek
Bu yeşil çorba ne
Ayranlı çorba iyi gidiyor