Yeme & İçme Kahvaltı mı daha önemli sizin için yoksa 1-2 saat daha fazladan uyumak mı? ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 72 Yapay Zekaya Sor Kahvaltı mı daha önemli sizin için yoksa 1-2 saat daha fazladan uyumak mı?Kahvaltı mı daha önemli sizin için yoksa 1-2 saat daha fazladan uyumak mı? Kahvaltı mı daha önemli sizin için yoksa 1-2 saat daha fazladan uyumak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
LezzetPerisi Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 32 +1 yıl Seçim yapmak çok zor aslında ama uyumak daha önemli :D 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Uyumak daha onemli fakat mümkün değil 6 buçukta uyanıyorum. Uyusam ne olur sanki? 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. 1-2 saat uyku 1 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Şu sıralar 1-2 saat fazla uyumak daha önemli ama normalde açlığıma zaten uyanıyorum sabahları.👀 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Fazladan uyku tabi ki. Yemek olmasa da olur o saatlerde. 1 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle kahvaltı, hiç ama hiç üşenmem, her şartta kalkar hazırlar ve afiyetle yerim. 1 0 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kahvaltıyı bir dakikalık uykuya bile değişirim 1 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl kahvaltı etmem hiç hafta sonları hariç, 1-2 saat fazladan uyumak diyorum o yüzden 1 0 Yorumla
ÐΛЯКБŁUΞ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Uyurum valla yemeğe kalkamam birde giderken atıştırırım 1 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Ikisi bir arada 1 3 Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl Nası be uyurken pipetle sahanda yumurtamı çekecen Yorumla trinitynin_saçjölesi +1 yıl Yok be sandviç yiyip geri yatmak diye düşündüm . d Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl He 😂 Yorumla
Bagginss Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl 10 tane alarm kurarım 11 de kalkarım kahvaltıya falan hayatta uyanmam. 1 0 Yorumla
Hairpinn Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Bazen 5 dk bile fazladan uyuduğum oluyor aceleyken bile 1 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ben her zaman uyanınca kahvaltı yaparım. 1 0 Yorumla
kodi34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 701 cevap paylaştı. Kahvaltı önemli zaten erken uyanıyorum 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. 1?2 saat daha fazla uyumak önemli 1 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kahvaltı yapamazsam kızdığım ilk insanı yerim. 1 0 Yorumla
Moledro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl İkisi de😄 1 1 Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl Sende mi sahanda yumurtayı pipetle yiyon Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Uyumak 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Fazladan uyumak 1 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 502 cevap paylaştı. Uyumak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Seçim yapmak çok zor aslında ama uyumak daha önemli :D
Uyumak daha onemli fakat mümkün değil 6 buçukta uyanıyorum. Uyusam ne olur sanki?
1-2 saat uyku
Şu sıralar 1-2 saat fazla uyumak daha önemli ama normalde açlığıma zaten uyanıyorum sabahları.👀
Fazladan uyku tabi ki. Yemek olmasa da olur o saatlerde.
Kesinlikle kahvaltı, hiç ama hiç üşenmem, her şartta kalkar hazırlar ve afiyetle yerim.
Kahvaltıyı bir dakikalık uykuya bile değişirim
kahvaltı etmem hiç hafta sonları hariç, 1-2 saat fazladan uyumak diyorum o yüzden
Uyurum valla yemeğe kalkamam birde giderken atıştırırım
Uyku daha önemli maalesef
Ikisi bir arada
Nası be uyurken pipetle sahanda yumurtamı çekecen
Yok be sandviç yiyip geri yatmak diye düşündüm . d
He 😂
10 tane alarm kurarım 11 de kalkarım kahvaltıya falan hayatta uyanmam.
Bazen 5 dk bile fazladan uyuduğum oluyor aceleyken bile
Ben her zaman uyanınca kahvaltı yaparım.
tabiki uyku.. allah askina :D
1/2 saat daha uyumak
Kahvaltı önemli zaten erken uyanıyorum
1?2 saat daha fazla uyumak önemli
Uyumak olabilir
Kahvaltı yapamazsam kızdığım ilk insanı yerim.
İkisi de😄
Sende mi sahanda yumurtayı pipetle yiyon
Uyku benim için daha önemli
Uyumakk
Senin için?
Ben uyurum
Kahvaltı :)
Uyumak
Kahvaltı
Fazladan uyumak
Kahvaltı
Kahvaltı benim için daha önemli