Yeme & İçme Farklı ülkelerin yemek tariflerini denemeyi sever misiniz? kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Farklı ülkelerin yemek tariflerini denemeyi sever misiniz? Farklı ülkelerin yemek tariflerini denemeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Evet severim özellikle Çin 0 0 Yorumla
kdrogz34 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Severim zaten aşçıyım dünya mutfağı yapıp yiyorum bol bol 😀 0 0 Yorumla
Meliyna Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Evet özellikle korelilerinkini denemeyi seviyorum 0 0 Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Hindistan ve uzak doğu ülkeleri dışında olabilir 0 0 Yorumla
biryıkıkinsan Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet çok severim ama hepte pişman olurum 😄 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. yemekten sogurum dıye hıc denemıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet severim özellikle Çin
Severim zaten aşçıyım dünya mutfağı yapıp yiyorum bol bol 😀
Evet özellikle korelilerinkini denemeyi seviyorum
Evet denemeyi seviyorum
Hindistan ve uzak doğu ülkeleri dışında olabilir
Evet çok severim ama hepte pişman olurum 😄
yemekten sogurum dıye hıc denemıyorum
Hyrr
Sevmem