Yeme & İçme Kıyma mı, kuşbaşı mı, bütün kemiksiz et mi? Solitaire2 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hangisinin evinizde bol olmasını isterdiniz karşılaştırmaya katılın Kıyma Kuşbaşı Kemiksiz Et (Büyük, Küçük) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kıyma mı, kuşbaşı mı, bütün kemiksiz et mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sweet_Chili Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 +1 yıl Ben köfte çok sevdiğim için kıyma diyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Et sevmiyorum. 0 0 Yorumla
MusonYagmurları Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben ordan 1 kg kıyma alayım hafif yağlı olsun köftelik 0 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Hiçbirinin :/ Hepsi birbirinden kötü 0 3 Yorumla Solitaire2 +1 yıl vejeteryan mısın çileği kirazı çok seviyorsun amaaaa Yorumla ashleyww +1 yıl Kirazi sevmem ama cilek severim. Ne alaka? Yorumla Solitaire2 +1 yıl Kirazda güzel ama kan yapar onuda ye tatlıdır. Çileğin sapı inatçidır kolay çıkmaz Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kıyma ve kuşbaşı 0 0 Yorumla
Muzafer_Tuğkan Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 841 cevap paylaştı. Kıyma hanımefendi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Az-orta bişmiş bir bonfile. 🥩
Ben köfte çok sevdiğim için kıyma diyorum.
Et sevmiyorum.
Ben ordan 1 kg kıyma alayım hafif yağlı olsun köftelik
Hiçbirinin :/ Hepsi birbirinden kötü
vejeteryan mısın çileği kirazı çok seviyorsun amaaaa
Kirazi sevmem ama cilek severim. Ne alaka?
Kirazda güzel ama kan yapar onuda ye tatlıdır. Çileğin sapı inatçidır kolay çıkmaz
Löp et alayım
Bence kuşbaşı her yola gelir
Hepsinde 10 kilo olsun lütfen
Kıyma ve kuşbaşı
Kıyma hanımefendi