Yeme & İçme 1 oturuşta kaç tane Antakya döner yiyebilirsiniz? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 1 oturuşta kaç tane antakya döner yiyebilirsiniz seven ya da sevmeyen var mı ben denedım 1 defa soslu patateslı falan hoşuma gitmişti Güncellemeler+1 yıl Güncel 1 oturuşta kaç tane Antakya döner yiyebilirsiniz? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sevmiyorum 0 0 Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et FenomenYoda Yaş: 41 +1 yıl 1 tane ancak yiyebilirim. Fazlasıyla doyurucu bir lezzet..😊 0 0 Yorumla
MightBeOneDayy Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Gece gece acıktırdın, şu an 2 tane rahat 3 üncü yü de zorlarım 0 0 Yorumla
iyisker Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl 0 tane antakya donerıde neymıs bız istanbuldayız 0 1 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl bende ızmırdeyım ama satılıyor Yorumla
Krank Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Ismarla deneyelim 0 3 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl olur ısmarlarım knk ayıp ettın Yorumla Krank +1 yıl Tenk yu Yorumla Fatmanurarı +1 yıl You're welcome Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. 1 oturuşta Ramazan da 2 tane yedim zurna 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl En fazla 1 tanesinin yarımını yerim 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 615 cevap paylaştı. Zurnaysa 2 normalden 3 tane yerim acımam 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. 1 tane 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir lavaş 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 956 cevap paylaştı. 2 tane 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sevmiyorum
1 tane ancak yiyebilirim. Fazlasıyla doyurucu bir lezzet..😊
Gece gece acıktırdın, şu an 2 tane rahat 3 üncü yü de zorlarım
0 tane antakya donerıde neymıs bız istanbuldayız
bende ızmırdeyım ama satılıyor
Ismarla deneyelim
olur ısmarlarım knk ayıp ettın
Tenk yu
You're welcome