Yeme & İçme Meyvelerin görsellik ve boyutuna mı yoksa lezzetine mi bakarsınız? _betz_ Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Nedense küçük olan meyveler çok daha tatlı oluyor. İki kayısı arasında 2 kat boyut farkı var ve küçük olan çok daha tatlı. Meyvelerin görsellik ve boyutuna mı yoksa lezzetine mi bakarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Lezzetine 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Boyutuna bakmam görsellik desen az çok önemlidir ama en önemlli lezzet 1 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Boyut maksat gözüm ve karnim doysun 1 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Lezzet öncelikli. :-) 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Boyutu önemli benim için porsiyonu geçmemesi lazım 1 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Gorseli guzelse tadi daha guzel geliyor bana 1 1 Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl buyuk severim Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. lezzetine 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Lezzetine
Boyutuna bakmam görsellik desen az çok önemlidir ama en önemlli lezzet
Boyut maksat gözüm ve karnim doysun
Lezzet öncelikli. :-)
Boyutu önemli benim için porsiyonu geçmemesi lazım
Gorseli guzelse tadi daha guzel geliyor bana
buyuk severim
Lezzet
Lezzetine bakıyorum