Yeme & İçme En son ne zaman çay veya kahve içtiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim canım soğuk kahve çekti şimdi yaptım içiyorum afiyet olsun diyenlere şimdiden teşekkürler Sizde bir şey içiyorsanız size de afiyet olsun En son ne zaman çay veya kahve içtiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. şu an kahve içiyorum 0 0 Yorumla
IIILilith Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bugün kardeşim sevinsin diye kafeye götürdüm "abla ben ice latte istiyom" dedi. Ben de çay içtim xd 0 0 Yorumla
DegisikOlaylar Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl bubble tea sayılıyorsa bugün sayılmıyorsa 5 gün önce falan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kahveli ise sayılır Yorumla Soran +1 yıl Ya da çaylı ama boş şuruplu olanları sayılmaz Yorumla DegisikOlaylar +1 yıl karışık bir durum bende emin değilim tam olarak neyli Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 689 cevap paylaştı. Bhu akşam içtim, size afiyet olsun :) 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Dün içtim 1 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 323 cevap paylaştı. Şu an icmekteyim 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Az önce 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
şu an kahve içiyorum
Bugün kardeşim sevinsin diye kafeye götürdüm "abla ben ice latte istiyom" dedi. Ben de çay içtim xd
Aksam 9 gibi semaverde cay icmistim
bubble tea sayılıyorsa bugün sayılmıyorsa 5 gün önce falan
Kahveli ise sayılır
Ya da çaylı ama boş şuruplu olanları sayılmaz
karışık bir durum bende emin değilim tam olarak neyli
Şu an çay içiyorum
10 sene olmuş tur... ya sen...
Bhu akşam içtim, size afiyet olsun :)
şu an kahve sigara içiyorum
bugün 5 kere falan içtim
Meyve suyu ananas seviyorunm ya
Kahve içtim uykum kaçtı