Yeme & İçme Bir ay boyunca sadece bir yemek yiyecek olsan hangisi olsun isterdin? Çikolatanınsütlüsü Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Pizza Makarna Çiğ köfte Lahmacun Tatlılar🍬 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir ay boyunca sadece bir yemek yiyecek olsan hangisi olsun isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Hamburger yerdim 0 0 Yorumla
Bneirem Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl sanırım lahmacun ve bi seçenekde ben eklim gevrek simit hayatım boyunca yesem sıkılmam 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Pizza diyecektim ama tatlıları gördüm. Bir ay değil bir yıl tatlı yesem sıkılmam 🥰 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu seçenekler arasından her gün pizza yerdim. Mantarlı olsun lütfen... 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Lahmacun kesinlikle:) 0 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. Hep dandik seçenekler. Hiçbiri 0 0 Yorumla
Brendon Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Makarna. Denendi kardeşim denendi. 🤣 0 2 Yorumla Çikolatanınsütlüsü +1 yıl Aile evi dışında Belki bir öğrenciyken 😅😂 Yorumla Brendon +1 yıl Aile evi dışında evet. Ama öğrenciyken değil 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hamburger yerdim
sanırım lahmacun ve bi seçenekde ben eklim gevrek simit hayatım boyunca yesem sıkılmam
Pizza diyecektim ama tatlıları gördüm. Bir ay değil bir yıl tatlı yesem sıkılmam 🥰
Bu seçenekler arasından her gün pizza yerdim. Mantarlı olsun lütfen...
Lahmacun kesinlikle:)
Böff, stranagoff
Hep dandik seçenekler. Hiçbiri
Makarna.
Denendi kardeşim denendi. 🤣
Aile evi dışında
Belki bir öğrenciyken 😅😂
Aile evi dışında evet. Ama öğrenciyken değil 🤣
En doyurucu olanı tabikide
Lahmacun 😍😍
Pizza elbette
Lahmacun