Selamlar... Herkese öncelikle iyi bayramlar.🍬 Bugün birkaç soruya denk geldim, eşim yemek yapamıyor tarzında... Siz de böyle bir durum yaşasanız napardınız?
#Eoéa_Eoéa

Selamlar... Herkese öncelikle iyi bayramlar.🍬 Bugün birkaç soruya denk geldim, eşim yemek yapamıyor tarzında... Siz de böyle bir durum yaşasanız napardınız?
#Eoéa_Eoéa
Öncelikle eşimin elinden zehir olsa içerim lsnclsfks (aşkımı belirteyim) açık açık söylerdim bu eksik bunu bir dahakine dikkatli yap falan diye (umarım eşim yemek yapar akcnslc)
Fare zehiri de mi içersin? 🙄
Lafın gelişi aşkım tehlikeye hiç gerek yok aoxmslcks
Bence de aşk. 😃
Olabilir, bu gayet normal. Kimse dört dörtlük değil. Yapamamış olabilir yemeği de. Önce bir miktar gülebilirim kendisine ama bu tatlı bir şaka olur. 😂 Sonrasında da yaptığı yemeyi biliyorsam yapamadığı noktaları kendisine söylerim veya yemeği baştan yaparak gösteririm. İkimiz de yapamazsak da napalım ekmeğin arasına bir şeyler koyup yeriz yani. Onun gönlünü kırmaktan daha mı elzem bu durum? 😄
Ekmek arası peynir domates ne güne duruyor değil mi? 😄
Hiiiiiiç😂😂😂
" Aşkım yemeğin iyi güzel ama yarın yemeği bir de ben yapayım, bakalım beğenecek misin? '' :D
Alttan alttan sinsi bakışlar sonra... 😃
Cevap
12Cevap
Eşimin yaptığı yemekler kötü bile olsa yerdim
İşte bu... 😄
Olması gereken :D
Zehirlenmesek bir sorun olmaz herhalde ya. 😄
Sevdiğim için ölürüm kelimesi buradan geliyor olabilir :D ama kızlar zaten iyi yemek yaparlar
Yani de, artık her şeyin hazırına konuyoruz. 😃
Sevdiğim kız pizza yapsın yeter bana :D
Kahveyi unuttun aaa ama lütfen. Pizza ve kahve aşkın bir arada olmalı. 😄
Tabi ki Kahve olmazsa mutlu olmam :D
E yani yanii. 😄
Damak zevkim baya iyidir eğer kötüyse o yemek kötüdür zaten. Güzel dille uyarırım eksikleri söylerim, öperim tatlıya bağlarız :D
Eşim olacak kişinin elinden zehir olsa onu da yerim ben. Yaptığı yemekleri beğenmemek de neyin nesi... 😅
İnş öyle olur. : )
Direkt açık konuşup beğenmediğimi derdim. Neyinin kötü olduğunu da belirtirdim ki bidahakine dikkat etsin😃
Doğru olan. 😃
Sanki biraz pişmemiş ya da baharatı az olmuş gibisinden söylerim.
Evet olabilirrr
Olabilir bi daha kine sen yaparsin senin yaptığını yeriz derim ahshsh
Mantıklı. 😃
Nazik ve kibar bir şekilde dile getirirdim neyin nerede eksik olduğunu söylerdim o zaten Yavaş yavaş düzeltir kendini
Ne uyarması, maaşlı çalışan değil. Eşin yani. Kendim yaparım ve merakı varsa benden öğrenip, kendisi de güzel yapabilir.
Esim genelde açık sözlüdür önce kendi bakar zatem güzel değilse derki hiç güzel olmamış banada laf düşmez zaten
Direkt derim beğenmedim diye, gücenmesine gerek yok en azından yalan söylemiyorum ona şükretsin.
Restorant ascisi ilemi evlenmis? yapamiyorsa yapamiyor, kendisi biliyorsa daha iyisini yapsin.
daha güzel yapabilirsin diye motive ederdim keödppwöxhsp
yeniden yapmasını isterdim sdfsdfg
Bu kadar açığız jxıkxoskdosld
Derhal ona tazminat davası açardım...
Sakin olunuz efenim. 😄
Öper bir daha sen yapma derim jsjsjjzakh
uyarmam ki uğraşmış yapmış 😀
Sana karı diyenin a.. q bilmiyosan yapma olum diye uyarırım
Beraber yaparız yemeği
Beğenmedim derdim
bu ne lan it oğlu derdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?