Yeme & İçme Yaptığınız en güzel yemek nedir? Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tavuk sote’yi böyle Görseldeki gibi yapamayan da ne bileyim 🙃 Yaptığınız en güzel yemek nedir? Cevapla Nedir Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sükût_uHayâl Takip Et FenomenYoda Yaş: 40 +1 yıl İçli köfte, mantı, beyti kebabı, lahmacun va daha bir sürü yemeği en en güzel yaparım..🤭😄 1 2 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Bu Saydığın 4 yemeği yaptıktan sonra gerisi hiç önemli değil 😂 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl 😄🤭 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hangi birini sayayım, çok var.Ama en güzelleri karnıyarık, pizza, hamburger, dolma, sarma... 😅 1 11 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Karnıyarık kafi geldi 😋😂 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Afiyey olsun 😄 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Afiyet* 🤦 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl 🤷🏻♀️ Yapıp getirdi sanki 😂 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Göndereyim hemen, et de bol artık 😂 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Hiç hayır ne gerek var triplerine girmeye lüzum yok 😯🤪 gönder gelsin 😉 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Hehe adres alayım 😄Hazır onu gönderirken bayram ikramlıklarından da göndereyim 😂 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Nee 😱😇 Sen konum at ben geleyim 🤪 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Çok mantıklı. Bir kaç kilo alarak ayrılırsınız burdan. 😂😂 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl 😮 almayı istiyorum alamıyorum zaten 😂 hazır olunca konum at 😂 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Tamam 😅 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tavuk sote tabi ki. Krema ve köri ikilisi muhteşem 1 7 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl 🍽🍽🍽 bekliyorum 😂 ángelsinalasyocéano +1 yıl Ah ama bu mevsimde olmaz. Sürekli tavuktan zehirlenen biri olarak:)) Dördüncümurat4 +1 yıl 😯 bu mevsimde tavuk neden olmaz ki 🤷🏻♀️ ángelsinalasyocéano +1 yıl Ama 3 kere yedim 3 de bayat çıktı acillik duruma merhaba sonra zehirlenme sonrası Dördüncümurat4 +1 yıl Ben hiç yaşamadım 🤷🏻♀️ Bayat tavuk yemedim hiç 🤪 tavuk firmasında çalışan arkadaşım var bana bayat tavuk verirse ömüğünü sıkarım 😧😂 ángelsinalasyocéano +1 yıl Genellikle bazu kurumsal firmalarda denk geldim bir de soslu olanlarda.. Dördüncümurat4 +1 yıl Soslu almayacaksın asla.. has tavuk ta arkadaşım var gerçi getirene kadar arabanın içinde savura savura getiriyor biraz pasaklı 😂 😮 ama taze
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yaptığım yemekler güzel olur genelde.Ama cökertme kebabını güzel yapıyorum 🤤 1 7 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Ne eti kullanıyorsun 🤪 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Tavık 😃 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Tavık 😂 tavuk eti kırmızı etten daha güzel ( bana göre tabi ) Yorumla efulimmm88 +1 yıl Sonunda aynı fikir olan biri tavuk etine de aşığıyım 😂😂 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Tavuk etini sabah bile tüketsen ağır gelmez 😉 biz ağzımızın tadını biliyoruz 😯😇 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Yes of course 😃 ve herşeye yakışıyor bence Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Google : yes off course ne demek ; Evet elbette 🤦🏻♂️🤦🏻♂️Cahillik diz boyu 😂 Yorumla
Atıl1212 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl O degilde bu seneki surviorda, evrime sormuşlar di bu soruyu, annen ne demiştir die oda kıymalı makarna demişti tek onu yapabiliyorum zaten demişti 😀 1 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl farklı salatalar ve patatesle ilgili her şeyi çok güzel yapabiliyorum 1 0 Yorumla
Şampuankokulukız Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Hiç Bi yemeği mükemmel derecede yapamam ama çayı çok güzel yaparım 🙂 1 3 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Hiç mi 🫢 Yorumla Şampuankokulukız +1 yıl Mükemmel yapamam Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl 🤷🏻♀️ Yorumla
a1muzoooo Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Makarna bulgur pilavı börek pişi balık tavuk sote öyle öyle gidiyor 😄😄 1 1 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Makarna hariç diğerleri iyi 😌 Yorumla
Süperlegs Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Sucuklu yumurta. 1 4 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Fazla iddialı 😯😉 Süperlegs +1 yıl Ama en iyi yaptığım tabiki de satılık noodle😄 Dördüncümurat4 +1 yıl Bak bu daha da iddialı 😂 Süperlegs +1 yıl 😂😂😂
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Her yemeği yapabilirim ama sanırım kellepaça 1 1 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Ehh bana müsade Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaprak sarmasi ve tavuk sote 1 7 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Konum atarmısın 😯 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Almanyaya yolun düserse yapiyim sanada 😋 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Almanya mı 😯 sahi Almanlar bizi kıskanıyor mu 😱 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kiskaniyorrrrrr 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Bende öyle tahmin etmiştim 🤪 yolum düşerse , Almanları kıskandırmak için tavuk sote yemeye gelirim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 buyur gel Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl 😯😂 tamm ☺️ Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 47,4b cevap paylaştı. Hamburger sanırım 1 0 Yorumla
Hoardevil Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ginger beef 1 1 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl 😧😮🤷🏻♀️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İçli köfte, mantı, beyti kebabı, lahmacun va daha bir sürü yemeği en en güzel yaparım..🤭😄
Bu Saydığın 4 yemeği yaptıktan sonra gerisi hiç önemli değil 😂
😄🤭
Hangi birini sayayım, çok var.
Ama en güzelleri karnıyarık, pizza, hamburger, dolma, sarma... 😅
Karnıyarık kafi geldi 😋😂
Afiyey olsun 😄
Afiyet* 🤦
🤷🏻♀️ Yapıp getirdi sanki 😂
Göndereyim hemen, et de bol artık 😂
Hiç hayır ne gerek var triplerine girmeye lüzum yok 😯🤪 gönder gelsin 😉
Hehe adres alayım 😄
Hazır onu gönderirken bayram ikramlıklarından da göndereyim 😂
Nee 😱😇 Sen konum at ben geleyim 🤪
Çok mantıklı. Bir kaç kilo alarak ayrılırsınız burdan. 😂😂
😮 almayı istiyorum alamıyorum zaten 😂 hazır olunca konum at 😂
Tamam 😅
Tavuk sote tabi ki. Krema ve köri ikilisi muhteşem
🍽🍽🍽 bekliyorum 😂
Ah ama bu mevsimde olmaz. Sürekli tavuktan zehirlenen biri olarak:))
😯 bu mevsimde tavuk neden olmaz ki 🤷🏻♀️
Ama 3 kere yedim 3 de bayat çıktı acillik duruma merhaba sonra zehirlenme sonrası
Ben hiç yaşamadım 🤷🏻♀️ Bayat tavuk yemedim hiç 🤪 tavuk firmasında çalışan arkadaşım var bana bayat tavuk verirse ömüğünü sıkarım 😧😂
Genellikle bazu kurumsal firmalarda denk geldim bir de soslu olanlarda..
Soslu almayacaksın asla.. has tavuk ta arkadaşım var gerçi getirene kadar arabanın içinde savura savura getiriyor biraz pasaklı 😂 😮 ama taze
Yaptığım yemekler güzel olur genelde.
Ama cökertme kebabını güzel yapıyorum 🤤
Ne eti kullanıyorsun 🤪
Tavık 😃
Tavık 😂 tavuk eti kırmızı etten daha güzel ( bana göre tabi )
Sonunda aynı fikir olan biri tavuk etine de aşığıyım 😂😂
Tavuk etini sabah bile tüketsen ağır gelmez 😉 biz ağzımızın tadını biliyoruz 😯😇
Yes of course 😃 ve herşeye yakışıyor bence
Google : yes off course ne demek ; Evet elbette 🤦🏻♂️🤦🏻♂️Cahillik diz boyu 😂
O degilde bu seneki surviorda, evrime sormuşlar di bu soruyu, annen ne demiştir die oda kıymalı makarna demişti tek onu yapabiliyorum zaten demişti 😀
farklı salatalar ve patatesle ilgili her şeyi çok güzel yapabiliyorum
Hiç Bi yemeği mükemmel derecede yapamam ama çayı çok güzel yaparım 🙂
Hiç mi 🫢
Mükemmel yapamam
🤷🏻♀️
Makarna bulgur pilavı börek pişi balık tavuk sote öyle öyle gidiyor 😄😄
Makarna hariç diğerleri iyi 😌
Sucuklu yumurta.
Fazla iddialı 😯😉
Ama en iyi yaptığım tabiki de satılık noodle😄
Bak bu daha da iddialı 😂
😂😂😂
Her yemeği yapabilirim ama sanırım kellepaça
Ehh bana müsade
Yaprak sarmasi ve tavuk sote
Konum atarmısın 😯
Almanyaya yolun düserse yapiyim sanada 😋
Almanya mı 😯 sahi Almanlar bizi kıskanıyor mu 😱
Kiskaniyorrrrrr 🤣🤣🤣🤣
Bende öyle tahmin etmiştim 🤪 yolum düşerse , Almanları kıskandırmak için tavuk sote yemeye gelirim 😂
🤣🤣🤣🤣 buyur gel
😯😂 tamm ☺️
Hamburger sanırım
Rengarenk sebzeli, patatesli tavuk :)
patetes kizartma
makarna 🍝
Ginger beef
😧😮🤷🏻♀️
Makarna olabilir