Yeme & İçme Yaglamanin tadi neye benziyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aklima manti ve leemacun geliyor 😆😆Offf nezaman yaglama yiycem ben koca İstanbul'da anca insan yagmaliyorlar Yaglamanin tadi neye benziyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Secretzone Takip Et FenomenGuru Yaş: 43 +1 yıl Beraber yiyelim mi ben güzel yapan bir yer bulayım beraber gidelim ne dersin 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Tsk ederim önce bir kendim gideyim 😆 Yorumla Secretzone +1 yıl Ben gurme sayılırım yemek için şehir şehir dolaşıyorum Güzel bir yer bulursan haber ver mutlaka Yorumla Soran +1 yıl Haber ederim mutlaka 😁 Yorumla Secretzone +1 yıl Heyecanla bekliyorum bende ararım bulursam haber veririm Yorumla Soran +1 yıl Cok tsk ederim 😋 Yorumla Secretzone +1 yıl Rica ederim Ben kendim de yapıyorum aslında dur bugünlerde bir yapayım Yorumla
yakişiklidoktor9 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl leemacun :) bol acılı olacak mantı da bol yoğurtlu olacak üstüne acı soslu yağ ooofff :))) 0 0 Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yağlama ne 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Kayseriye ait bildigim kadariyla hamur üzerine kiyma yogurt falan koyuyorlar ya googleden bak 😄 Yorumla Sinan_ist +1 yıl Mantı değil mi o Yorumla Soran +1 yıl Yok degil manti baska yaglama baska Yorumla Sinan_ist +1 yıl İstanbul'da var Yorumla Sinan_ist +1 yıl Mı. Yorumla
bymemoclup Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl yaglama ne kiz 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Googleden bak kayseri yöresi 😀 Yorumla bymemoclup +1 yıl malum ulkenin hali Yorumla bymemoclup +1 yıl herseyi unuttuk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Beraber yiyelim mi ben güzel yapan bir yer bulayım beraber gidelim ne dersin
Tsk ederim önce bir kendim gideyim 😆
Ben gurme sayılırım yemek için şehir şehir dolaşıyorum
Güzel bir yer bulursan haber ver mutlaka
Haber ederim mutlaka 😁
Heyecanla bekliyorum bende ararım bulursam haber veririm
Cok tsk ederim 😋
Rica ederim
Ben kendim de yapıyorum aslında dur bugünlerde bir yapayım
leemacun :) bol acılı olacak
mantı da bol yoğurtlu olacak üstüne acı soslu yağ ooofff :)))
İstanbul’un hangi semtinde arıyorsun?
Yağlama ne
Kayseriye ait bildigim kadariyla hamur üzerine kiyma yogurt falan koyuyorlar ya googleden bak 😄
Mantı değil mi o
Yok degil manti baska yaglama baska
İstanbul'da var
Mı.
yaglama ne kiz
Googleden bak kayseri yöresi 😀
malum ulkenin hali
herseyi unuttuk
Kayseri ye gellll yapıyım sana