Yeme & İçme Hazır su mu musluk suyu mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisini içiyorsunuz siz Hazır su Musluk suyu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hazır su mu musluk suyu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Hazır su 0 0 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Buranın suyu çok kireçli musluktan içilmiyor hazır suyada güç yetmiyor köyden doldurup geliyoruz dağ suyu içiyoruz 2 0 Yorumla
KutsallıkAdına Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 68% +1 yıl Musluk suyu içen midesizdir aşırı iğrenç tadı 2. bardağı da asla içemiyorum 1 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Musluk suyu içilmez ki İstanbul'da en azından köyde içiyorduk ama 1 0 Yorumla
bir-yolcu Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl Musluk suyu içiyoruz biz. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi sehirdesin Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Arıtıcı en iyisi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hazır su
Buranın suyu çok kireçli musluktan içilmiyor hazır suyada güç yetmiyor köyden doldurup geliyoruz dağ suyu içiyoruz
Musluk suyu içen midesizdir aşırı iğrenç tadı 2. bardağı da asla içemiyorum
Musluk suyu içilmez ki İstanbul'da en azından köyde içiyorduk ama
Hazır su
Musluk suyundan hasta oluyorum
Hazir su
Musluk suyu içiyoruz biz.
Hangi sehirdesin
Hazır su
Arıtıcı en iyisi
hazır su
Arıtılmış olandan
2 3 yıldır hazır