Yeme & İçme 1 ay Trileçe seviyor musunuz hangisi güzel? izmirli_beyy Xper 6 Takip Et FacebookTwitter 10 Frambuli mi Karamelli mi Güncellemeler: Takip Et 10 Paylaş FacebookTwitter Trileçe seviyor musunuz hangisi güzel? 183 Görüşünü yaz
Boavistaa | Yeme & İçme konusunda 1,8b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Karamelli daha güzel Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla izmirli_beyy 1 ay Teşekkürler kardeşim cevabınız için Yorumla
_betz_ | Yeme & İçme konusunda 217 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Çok zor bir soru, ben buna cevap veremem. Anneni mi yoksa babanı mı daha çok seviyorsun gibi bir soru bu... Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla izmirli_beyy 1 ay Hangisi ama 😄😄😄 Yorumla _betz_ 1 ay Çok zor, frambuaz sanıyorum ya... Yorumla izmirli_beyy 1 ay Evet herkes karamel diyor da krambuaz daha güzel ya krambuaz Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster selma000 1 ay ama frambuaz olması lazım krambuaz diye bişy var mı Yorumla izmirli_beyy 1 ay @selma000 ahfkdh yeni ben keşfettim. Yorumla izmirli_beyy 1 ay www.kizlarsoruyor.com/.../gorselini-duzenle sorumada gelir misiniz Yorumla
merakettimmişte | Yeme & İçme konusunda 3,4b görüş paylaştı. Master 1 ay en sevdiğim tatlı triliçe , karamelli severim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla izmirli_beyy 1 ay Teşekkürler görüş için abla Yorumla izmirli_beyy 1 ay www.kizlarsoruyor.com/.../gorselini-duzenle sorumada gelir misiniz rica etsem Yorumla
berfinslj Xper 5 1 ay Karamellisi hiç güzel değil ben yapmistim çok kötü bence Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla izmirli_beyy 1 ay Frambuazli Yorumla berfinslj 1 ay Yemedim galiba ondan Yorumla izmirli_beyy 1 ay Peki bir gün inşallah Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster izmirli_beyy 1 ay www.kizlarsoruyor.com/.../gorselini-duzenle sorumada gelir misiniz rica etsem Yorumla
Plüton9 | Yeme & İçme konusunda 280 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Karamelli olan her şey güzeldir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla izmirli_beyy 1 ay Evet güzel teşekkürler kardeşim cevabınız için Yorumla izmirli_beyy 1 ay www.kizlarsoruyor.com/.../gorselini-duzenle sorumada gelir misiniz Yorumla
1İnciTanesi | Yeme & İçme konusunda 118 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Seviyorum, karamellisi daha güzel Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla izmirli_beyy 1 ay Teşekkürler görüş icin
küçüksevimlibrokoli | Yeme & İçme konusunda 375 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Seviyorum, karamelli. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla izmirli_beyy 1 ay Teşekkürler görüş için Yorumla küçüksevimlibrokoli 1 ay ricalar Yorumla izmirli_beyy 1 ay www.kizlarsoruyor.com/.../gorselini-duzenle sorumada gelir misiniz Yorumla
Sorusormayageldimben | Yeme & İçme konusunda 177 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Bayıldığım bir tatlı değil Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla izmirli_beyy 1 ay Görüş için teşekkür Yorumla
biryıkıkinsan Bilge 1 ay Karamellisini severim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla izmirli_beyy 1 ay Görüş için teşekkür Yorumla
Gizli Üye 1 ay Hayır, duoleçe ile quadleçe tercihimdir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla izmirli_beyy 1 ay O ne bea Yorumla
selma000 Xper 2 1 ay Karamelli güzel hafif bir tatlı baymıyor da insanı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla izmirli_beyy 1 ay Teşekkürler kardeşim cevabınız için Yorumla selma000 1 ay Rica ederim Yorumla izmirli_beyy 1 ay www.kizlarsoruyor.com/.../gorselini-duzenle sorumada gelir misiniz Yorumla
Melek-angel Xper 4 1 ay İyyyy hiç sevmemmm 🙄🙄🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤣🤣🤣 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla izmirli_beyy 1 ay Pek inanasim gelmedi ama Yorumla Melek-angel 1 ay Neden ki sevmiyorum 🤣 Yorumla izmirli_beyy 1 ay Nerden bilen kahin miyim 😄 Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster Melek-angel 1 ay Tövbeee😄🤦♀️ Yorumla izmirli_beyy 1 ay Sevgilin gelse hadi hayatımın anlamı hayatımı renklendirenim tralice yiyelim dese 😄 Yorumla izmirli_beyy 1 ay www.kizlarsoruyor.com/.../gorselini-duzenle sorumada gelir misiz Yorumla
bafiabi Guru 1 ay Güzel Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla izmirli_beyy 1 ay Neylii Yorumla
öğrenimelemanı | Yeme & İçme konusunda 1,6b görüş paylaştı. Yoda 1 ay Sevmem gibi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla izmirli_beyy 1 ay Gibi derken hiç yediniz mi Yorumla
Üzgünkutupayısı | Yeme & İçme konusunda 70 görüş paylaştı. Xper 5 1 ay Yemedim hiç Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla izmirli_beyy 1 ay Güzel bir tatlı tavsiye ederim Yorumla
кєℓєвєкк___ | Yeme & İçme konusunda 95 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Hic denemedim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla izmirli_beyy 1 ay Güzel birntatli tavsiye ederim Yorumla кєℓєвєкк___ 1 ay Denerim inşallah birgün tesekürler Yorumla
yilznesz Xper 6 1 ay Karamelliii Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla izmirli_beyy 1 ay Görüş için teşekkür Yorumla
Shithappen | Yeme & İçme konusunda 676 görüş paylaştı. Guru 1 ay Karamellii sad Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla izmirli_beyy 1 ay Afedersiniz ama sad ne demek Yorumla
Hoardevil Xper 4 1 ay Karamel Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla izmirli_beyy 1 ay Teşekkürler görüş için Yorumla
mrrrmiuw Xper 2 1 ay Karamelli Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla izmirli_beyy 1 ay Teşekkürler görüş için Yorumla mrrrmiuw 1 ay Rica ederim efenim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
183Karamelli daha güzel
Teşekkürler kardeşim cevabınız için
Çok zor bir soru, ben buna cevap veremem.
Anneni mi yoksa babanı mı daha çok seviyorsun gibi bir soru bu...
Hangisi ama 😄😄😄
Çok zor, frambuaz sanıyorum ya...
Evet herkes karamel diyor da krambuaz daha güzel ya krambuaz
ama frambuaz olması lazım krambuaz diye bişy var mı
@selma000 ahfkdh yeni ben keşfettim.
www.kizlarsoruyor.com/.../gorselini-duzenle sorumada gelir misiniz
en sevdiğim tatlı triliçe , karamelli severim
Teşekkürler görüş için abla
www.kizlarsoruyor.com/.../gorselini-duzenle sorumada gelir misiniz rica etsem
Karamellisi hiç güzel değil ben yapmistim çok kötü bence
Frambuazli
Yemedim galiba ondan
Peki bir gün inşallah
www.kizlarsoruyor.com/.../gorselini-duzenle sorumada gelir misiniz rica etsem
Karamelli olan her şey güzeldir
Evet güzel teşekkürler kardeşim cevabınız için
Seviyorum, karamellisi daha güzel
Teşekkürler görüş icin
Seviyorum, karamelli.
Teşekkürler görüş için
ricalar
Bayıldığım bir tatlı değil
Görüş için teşekkür
Karamellisini severim
Görüş için teşekkür
Hayır, duoleçe ile quadleçe tercihimdir.
O ne bea
Karamelli güzel hafif bir tatlı baymıyor da insanı
Teşekkürler kardeşim cevabınız için
Rica ederim
İyyyy hiç sevmemmm 🙄🙄🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤣🤣🤣
Pek inanasim gelmedi ama
Neden ki sevmiyorum 🤣
Nerden bilen kahin miyim 😄
Tövbeee😄🤦♀️
Sevgilin gelse hadi hayatımın anlamı hayatımı renklendirenim tralice yiyelim dese 😄
www.kizlarsoruyor.com/.../gorselini-duzenle sorumada gelir misiz
Güzel
Neylii
Sevmem gibi
Gibi derken hiç yediniz mi
Yemedim hiç
Güzel bir tatlı tavsiye ederim
Hic denemedim
Güzel birntatli tavsiye ederim
Denerim inşallah birgün tesekürler
Karamelliii
Görüş için teşekkür