Şu kadar malzemenin 623 TL tutmasına güldüm. Çok trajikomik bir olay. Ağlanacak halimize gülüyoruz.
Ekonomi şahlandı, tüm dünya bizi kıskanıyor, insanlar abartıyor, hiçbir sorunumuz yok diyenlerin bu fiyatlardan haberi var mı? Asgari ücrete zam, memura zam, emekliye zam. Kaşıkla verdi, ardından kepçe ile aldı ve almaya devam ediyor. Halkımız uyuyor, ben en çok buna sinir oluyorum. 😒
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
500 den aşağı değil. Sdece sekekr olmuş 120 enson oda. 500+ dır
Ben de onu anlamadım, şekerin kilosu zaten 20₺, peynirin kilosu 100₺. Anormal pahalı iken her şey nasıl 200₺ olduğunu düşünür insan bilmiyorum. Eğer market alışverişi yapmayan kimseler ise çok normal öyle sanmaları..
Yahu ne normali iyi niyetli olma 😄 hadi markete gitmiyorlar diyelim ellerinin altında sosyal medya var şurda burada da mı okumuyorlar sorumsuzluk resmen… birde bunlar oy kullanacak çıldırıyorum
Yani, sorumluluk sahibi olmakla ilgili biraz da. Bana da enteresan geldi öyle yorumlar almak. En enteresanı da ihtiyaç olan 3-4 parça şeyin anormal pahalı olması idi.. sonumuz hayır olsun ne diyeyim. Şok içindeyim yani
Gördüm rakamı 623 nedir ne hallere düştük yaaa bir zamanlar o rakama dünyayı alıyorduk da anca öyle tutuyordu bu kadar düştüğümüz durumlara bak cidden üzücü
Yani şekerin kilosu zaten 20₺, sadece şeker 100₺. Peynir var, kaşar 70, beyaz 70, diğeri de 80₺. 2 paket sucuk 170₺ ve çay da 70₺ olması lazım. Nasıl 200₺ olabilir ki? Toplam 623₺ tuttu bunlar.