Yeme & İçme Dondurulmuş ürünlerden favoriniz hangisi? AtomikŞef Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Son dönemde falafel diyebilirim. İnanılmaz güzel. File Market'ten aldım. Önerilir. Dondurulmuş ürünlerden favoriniz hangisi? Cevapla Fal Soruları Market Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Dondurulmuş pizza 0 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 396 cevap paylaştı. Bazen dondurulmuş balık, patates kızartması, kışın olmayan sebzeler bunları alırım özel sevdiğim yok 0 0 Yorumla
Mavicicekli Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Mısır Guy fieri resim harika bu arada 😎 0 0 Yorumla
Kircicegiidi Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Hangisini secsem bilemedim yemek yaparken buyuk kolaylik olan dondurulmus her türlü urun favorimdir 0 0 Yorumla
Ildır35 Takip Et Xper 7 Yaş: 56 , eic 96% +1 yıl Pek kullanmadığım için şu diyemeyeceğim. 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. pizza, patates, hamburger vs 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. Dondurulmuş dana eti 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. pizza ve kol böregi 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 816 cevap paylaştı. Hiçbirisi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Dondurulmuş pizza
Bazen dondurulmuş balık, patates kızartması, kışın olmayan sebzeler bunları alırım özel sevdiğim yok
Mısır
Guy fieri resim harika bu arada 😎
Hangisini secsem bilemedim yemek yaparken buyuk kolaylik olan dondurulmus her türlü urun favorimdir
Pek kullanmadığım için şu diyemeyeceğim.
Patates, mısır, pizza, içli köfte
pizza, patates, hamburger vs
Dondurulmuş dana eti
Okyanus balıkları
pizza ve kol böregi
Hiçbirisi
Mısır
mısır
patates
Mısır