Yeme & İçme Dışarıdan yemek yeme sıklığınız azaldı mı? LezzetPerisi Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Dışarıdan yemek yeme sıklığınız azaldı mı? Normalde haftada 1-2 muhakkak yerdik ama bizde azaldı baya :D Dışarıdan yemek yeme sıklığınız azaldı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Fiyatlardan dolayı azaldı 0 0 Yorumla
İrşii Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 +1 yıl Artacak gibi duruyor. Normalde çok nadir yerim ama şu sıralar sınırları zorlayacak gibiyim :D 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Azalmadı diyenin kazancının helalliginden şüphe ederim. Geçen gün 5 kişi balıkçılar gittikGelen hesap 584 TLHiçbir lüksü yoktuŞalgam kola...İçecek de bunlar...Hesaba bakın... 0 2 Yorumla Kafkas001 +1 yıl Ben artık neyin çok neyin az olduğunu ayırt edemiyorum, 2000 deseydin de aynı düşüncede olurdum. İşe bak arkadaş Yorumla AsabiÖküz +1 yıl @Kafkas001 maalesef Her şey çok tuhafÇok dengesizÇok ayarsız... Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet. Eve gelmeden önce mutlaka dışarıdan yediyordum ister istemez. Şu an evde olduğum için gerek kalmadı. 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 829 cevap paylaştı. Annem yorulduğu zaman söyleyim istiyorum ama annem sevmiyor. 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aksine benim arttı. Bende eskiden pek sık dışardan yemezdim artık yiyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ne dışarısı bacım , evde zor buluyoruz yemeği. bu gidişle hayvan koruma derneğine yazılıp kulağıma küpe çaktıracağım. 0 0 Yorumla
Gitmek_ve_İstemek Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Hayır, azalmadı ama sağlık için ev yemeği tercihimdir. 0 0 Yorumla
LadyOfMidnight Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Benim azalmak yerine arttı baya haftada 3-4 gün dışardan yemek istiyorum 0 0 Yorumla
camdakisudamlası Takip Et Xper 1 Yaş: 104 +1 yıl Kiramı faturaları anca çıkarıyorum ne yemeği ne dışarısı : )))) 0 0 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Evde yemeyi seviyorum. Dışarda nadiren yerim. 0 0 Yorumla
plasticwings Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 48% +1 yıl Aylar sonra ilk kez dün iskender yedim 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Aynı devam öğle yemeğinde mecburum çalıştığım için 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Neredeyse her gün dışarıdan söylüyorum. 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Zaten azdı 0 0 Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Dışarı mı o da ne 0 1 Yorumla Kafkas001 +1 yıl He vergi kökenli bir kelimeymiş Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet azaldı 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşırı azaldı 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bizim arttı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Fiyatlardan dolayı azaldı
Artacak gibi duruyor. Normalde çok nadir yerim ama şu sıralar sınırları zorlayacak gibiyim :D
Azalmadı diyenin kazancının helalliginden şüphe ederim.
Geçen gün 5 kişi balıkçılar gittik
Gelen hesap 584 TL
Hiçbir lüksü yoktu
Şalgam kola...
İçecek de bunlar...
Hesaba bakın...
Ben artık neyin çok neyin az olduğunu ayırt edemiyorum, 2000 deseydin de aynı düşüncede olurdum. İşe bak arkadaş
@Kafkas001 maalesef
Her şey çok tuhaf
Çok dengesiz
Çok ayarsız...
Evet. Eve gelmeden önce mutlaka dışarıdan yediyordum ister istemez. Şu an evde olduğum için gerek kalmadı.
Annem yorulduğu zaman söyleyim istiyorum ama annem sevmiyor.
Aksine benim arttı. Bende eskiden pek sık dışardan yemezdim artık yiyorum.
ne dışarısı bacım , evde zor buluyoruz yemeği. bu gidişle hayvan koruma derneğine yazılıp kulağıma küpe çaktıracağım.
Hayır, azalmadı ama sağlık için ev yemeği tercihimdir.
Benim azalmak yerine arttı baya haftada 3-4 gün dışardan yemek istiyorum
Kiramı faturaları anca çıkarıyorum ne yemeği ne dışarısı : ))))
Evde yemeyi seviyorum. Dışarda nadiren yerim.
Dışarıdan pek yemezdim zaten
evetttt ayda 1 nerdeyseeee :)
Aylar sonra ilk kez dün iskender yedim
Aynı devam öğle yemeğinde mecburum çalıştığım için
Neredeyse her gün dışarıdan söylüyorum.
Bu ekonomik şartlarda istesekte yiyemiyoruz
Bu ara evet.
Zaten azdı
Dışarı mı o da ne
He vergi kökenli bir kelimeymiş
yok denecek kadar az
Evet azaldı