Yeme & İçme Neyli dondurma seversiniz? _betz_ Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben Fransız karameli severim. Genelde top top alınan dondurmalardan Farklı olan tat ve lezzetleri denemeyi severim. Tarçın ve bisküvili olanını denedim en son, gayet güzeldi. Siz en çok neyli dondurma seversiniz? Neyli dondurma seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Basaksftw Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl İtalyan karameli olmasın snsnns italyan karameli çikolatalı oreolu 1 2 Yorumla _betz_ +1 yıl Kırmayalım birbirimizi Fransız olsun bizim olsun 😅😅 Yorumla Basaksftw +1 yıl Olur Yorumla
LezzetPerisi Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 32 +1 yıl Genellikle orman meyveli ya da oreolu :D 1 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İtalyan karameli değilmiydi o 1 6 Yorumla _betz_ +1 yıl Fransız olsun, kırmayalım birbirimizi 😅 Yorumla peraaa16 +1 yıl Olur olur ama ben bal badem ve kestaneden kullanıyorum hakkımı 😃 Yorumla _betz_ +1 yıl Afiyet olsun size de 😅 Yorumla peraaa16 +1 yıl Teşekkürlee daha önce yazmışım cavap vermemişsin 😃😃 Yorumla _betz_ +1 yıl Olabilir. Ben mesajlara bakmıyorum çünkü.. Yorumla peraaa16 +1 yıl Baksaydın keşke 😃 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kac lira verdin o dondurmaya 1 1 Yorumla _betz_ +1 yıl 20 liralık aldım 😅 genelde 20 liralık alıyorum ben. Topu ne kadar bilgim yok maalesef Yorumla
morgökyüzündeyim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Vanilyalı, çilekli, kakaolu severim. 1 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 477 cevap paylaştı. Çikolata parçacıklı 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 749 cevap paylaştı. Magnum 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar