Yeme & İçme Selam herkeseee nasıl görünüyor arkadaşlar? Stewartttt Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Can sıkıntısı insanı hamarat yapıyor dkdkskskskskak nasıl görünüyorrr lütfen dürüst olun😂? Selam herkeseee nasıl görünüyor arkadaşlar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. İyi görünüyor 0 0 Yorumla
Öldümamagömülmedim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Çok güzel olmuş askimmm afiyet olsunn ellerine sağlıkk 0 0 Yorumla
Zincirler Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok pahalı görünüyor. 😂Güzel tabii ki, afied olsun. 0 0 Yorumla
alkollerin_efendisi Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 51% +1 yıl Gayet güzel görünüyor. Hamuru biraz daha ince tutarsan bu iş olur. Beraber pizzacı açalım hemen. 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Göz hakkımı alabilir miyim ordan?Güzel gözüküyor, elinize sağlık. 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Sosis yağmuruna tutmuşsun ayol :D yine de canım çekti ellerine sağlık. 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. baya güzel gönder 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok güzel duruyor eline sağlık benim de canım istiyor evde malzeme olunca yapıcam😍 0 0 Yorumla
Muzlu-Puding Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Vallahi harika duruyor, eline sağlık. 0 0 Yorumla
benyarımkaldım Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl o nasıl bir can sıkıntısıysa darısı bize 0 0 Yorumla
JunkieStyLe- Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 701 cevap paylaştı. Sosis bombası olmus bu 0 0 Yorumla
Nisabnl Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok lezzetli duruyor 0 2 Yorumla Stewartttt +1 yıl Thanksss bacım dkskdjajskaka Yorumla Nisabnl +1 yıl You're welcome Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fena değil 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Çok iyi 0 0 Yorumla
melcck007 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl çok canım çekti ulaa 0 1 Yorumla spitzbub +1 yıl Karnin acmi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İyi görünüyor
Çok güzel olmuş askimmm afiyet olsunn ellerine sağlıkk
Çok pahalı görünüyor. 😂
Güzel tabii ki, afied olsun.
Gayet güzel görünüyor. Hamuru biraz daha ince tutarsan bu iş olur. Beraber pizzacı açalım hemen.
Göz hakkımı alabilir miyim ordan?
Güzel gözüküyor, elinize sağlık.
Sosis yağmuruna tutmuşsun ayol :D yine de canım çekti ellerine sağlık.
Çok güzel görünüyor, ellerine sağlık
baya güzel gönder
Güzel görünüyor eline sağlık
Çok güzel duruyor eline sağlık benim de canım istiyor evde malzeme olunca yapıcam😍
Woowww bol malzemos haa!
Vallahi harika duruyor, eline sağlık.
Acıktım canım da çekti
Fotoya bakınca kilo aldım
o nasıl bir can sıkıntısıysa darısı bize
Canım çekti eline sağlık
fakirlik adama neler yaptırıyor
tadına bakmak lazım ckckc
Sosis bombası olmus bu
Harika bi dilim de bize ver :d
Çok lezzetli duruyor
Thanksss bacım dkskdjajskaka