Yeme & İçme La bebeler ben naptım bakın bı Kola alıp gelmek isteyen kim? ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çay kolayı yendi vay anasını avradını sayın seyirciler. La bebeler ben naptım bakın bı Kola alıp gelmek isteyen kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Size afiyet olsun 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim kardeşim
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bunun yanına koladan çok çay ya da meyvesuyı yakışır benim açımdan. Ellerine sağlık😋 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim çay ile yemek zorunda kaldım 😂😂gazlı içecek olmadan yemek yiyemiyorum ama kilo ve spor sevdasına bıraktım 🥺 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Çok doğru bir karar vermişsin🥰 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl 💐 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kocaman kolalarimla geliyorum ablacığım gerçi biz de misafir geldi anneannemler teyzemler... Pide yaptırdık kuşbaşı kaşarlı İç harcını da biz hazırladık 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Oy canım çekti 🤭 Yorumla
alparslan5 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl afiyet olsun çayla daha iyi olmaz mi gelirdim. ama ayni sehirde degiliz. malesef😊 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Hava çok sıcak ama çayla tükettik maalesef 😂 Yorumla alparslan5 +1 yıl afiyet olsun cay iyidir siz gelin ben size kola tatli ismarlim😊 Yorumla
Yorgun_Yurekli Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ellerine sağlık Angara bebesi misin çay artık kilo alıyorum 😔😄 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Angara bebesiyim bende de var o dertten teşekkür ederim 😊 Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Rica ederim yarasın 😄 Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Sen bunu bana yap dolabı meşrubat doldurayım çeşit çeşit 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Başımla gözüm üstüne bişey beklemeden zevkle yaparım Yorumla bafiabi +1 yıl Eline sağlık Allah razı olsun güzel insan Yorumla
idrisgenc Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Ellerine sağlık la bebe çok guzel gorunuyo paket servisi yapiyomusun? 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Yok la bebe soframa gelene ikram ediyorum Yorumla idrisgenc +1 yıl Nerde bu safra Yorumla
Erenikov Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Bana İzmir çok uzak Sen bana üç beş tane gönderebilir misin 😅 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Havalar çok sıcak bozulur gelene kadar 😊 Yorumla Erenikov +1 yıl Olsun niyet önemli 😅 sağol Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 785 cevap paylaştı. Ellerine sağlık, geliyorum hemen cola, gazoz, fanta 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Eline sağlık canım , böylelerine can kurban, afiyetler olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Üslubunuz hayret verici.Afiyet olsun. 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Sebep Yorumla
VOLKANİNANMAZ Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Ben gelebilir miyim çay içer baklavanızdan yerim istersemiz size de çay veririm 0 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Alamam kola felan sen limonata doldur bana. 0 4 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Dolduramam limonata falan kalk çayını kendin al Yorumla HissizProfil +1 yıl Sıcakta çay felan içmem meyve suyu getir. Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Babanın uşağı mi var az ye hizmetçi tut.😒bak bizim evde yemek yerken ki iletişim hep bu eşimle çok başarılı olduk aferin 😎 Yorumla HissizProfil +1 yıl Sizin ev self servis demek 🤭Kendin pişir kendin ye 🤭 Yorumla
feyziiihüsnü Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Abla tatlısın ya yaşamı seviyorsun 0 11 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Canım benim teşekkür ederim evet yaşamayı seviyorum 💐🤍 Yorumla feyziiihüsnü +1 yıl Ben de Ankaralıyım la demek çok tanıdık Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Benim de eşim angarali iki de angarali bebem var bende gali angarali oldum 🤭 Yorumla feyziiihüsnü +1 yıl Ankara’da öı yaşıyosun Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Yok gülüm İzmir'de yaşıyoruz Yorumla feyziiihüsnü +1 yıl İzmir’i sevmem Yorumla feyziiihüsnü +1 yıl Ankara’nın neresindensiniz Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Altındağ ablacım eşimin tayini buraya çıktı o yüzden burdayız bende sevmiyorum 🤭 Yorumla feyziiihüsnü +1 yıl Oww Altındağ Ankara’nın en bombalı fişekli yeri skskkske Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Ne konuda ben 1 sene yaşadım orada ama bişeyini görmedim sanki 🙈 Yorumla feyziiihüsnü +1 yıl Aa değişik bolca roman çingen var orada Yorumla
repreplik2 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl woww afiyet olsun 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla repreplik2 +1 yıl rica ederim :) Yorumla
LUCKAS Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Eline sağlık. Kolayı alıp geliyorum 😂 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Beni anlayan biri mutluluktan ağlayayım mi la 🥺 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. La oğğğlum kola içmeyin içmeyin 0 5 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl La oğlum çok güzel ama lan Yorumla badarbungaa +1 yıl La gardaş güzel de bunla da kola içilmez gurban olduğum , çay demleyele la Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl La bebe hava çok sıcak çök hele Yorumla badarbungaa +1 yıl Yooo gurban olduğum ben çay olan yere çökeceeem Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Zaten evde kola yok gardaş çay var çök Yorumla
SafetyPin Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Çayla daha güzel olur ellerine sağlık 😋 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Hava çok sıcak 🙄 teşekkür ederim canım 💐 Yorumla SafetyPin +1 yıl Rica ederim benim olduğum yer serin o yüzden çay demistim Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ellerine sağlık güzel görünüyorlar ✨💗 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim canım benim 💐 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Yarısını yemişsin zaten 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Yok lan dağıttım komşularıma😂 Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Adamsın reyiiis Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl 🤜🤛 sende ayı bogancim Yorumla
Akbulutmersin Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Ooo baya güzel valla. 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 823 cevap paylaştı. Patatesli en sevdiğimdir elinize sağlık 👍 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla v0lkn +1 yıl Rica ederim Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Diyetteyim gelemem afiyet olsun size 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Bende 🤦 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Lezettli gözükmedi bana.. 😅 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Saygı duyarım Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Çay olur kola olmaz eline sağlık 👍 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim çay vardı zaten Yorumla
bendesorabilirmiyimm Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl pattes mi o 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Evet Yorumla bendesorabilirmiyimm +1 yıl Öğk benim hakkımı başkası yesin Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Tamam Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Neli 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Patatesli canım Yorumla
Muzlu-Puding Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Neyli bunlar? 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Patatesli Yorumla Muzlu-Puding +1 yıl Eline sağlık ablam :) Tadarım bir tane. Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Başımın üstünde yerin var Yorumla
umutsuz6407 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Sen benim pastaneye başla bari 0 4 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Sebep Yorumla umutsuz6407 +1 yıl Elaman lazım Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Çocuklarımı bırakıp çalışmam teşekkür ederim Yorumla umutsuz6407 +1 yıl Hamaratsın da Yorumla
KayıpPsikopat_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bennnn geliyim mi 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Benim kapım da soframda herkese açık Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Ablam ya ☺☺❤❤ Yorumla
ProstatYadaDeğil Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Bebeler yumulun la 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Bitti sayılır la Yorumla
sweetloveofmine Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl kolayla değil çayla gider bunlar 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Öyle yaptık zaten 🤦 Yorumla
laßelle_ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzel olmuş 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim canım 💐 Yorumla laßelle_ +1 yıl Ne demek💕 Yorumla
siyah9 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Eline sağlık 😊 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 956 cevap paylaştı. çay daha iyi. 1 0 Yorumla
MehmetAydınalp3366 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bunedir? 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Biz çörek deriz her yöre de farklı isim verilir Yorumla
gezenbirisi Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 758 cevap paylaştı. Karbonhidrat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Size afiyet olsun
Teşekkür ederim kardeşim
Bunun yanına koladan çok çay ya da meyvesuyı yakışır benim açımdan. Ellerine sağlık😋
Teşekkür ederim çay ile yemek zorunda kaldım 😂😂gazlı içecek olmadan yemek yiyemiyorum ama kilo ve spor sevdasına bıraktım 🥺
Çok doğru bir karar vermişsin🥰
💐
Kocaman kolalarimla geliyorum ablacığım gerçi biz de misafir geldi anneannemler teyzemler... Pide yaptırdık kuşbaşı kaşarlı İç harcını da biz hazırladık
Oy canım çekti 🤭
afiyet olsun çayla daha iyi olmaz mi gelirdim. ama ayni sehirde degiliz. malesef😊
Hava çok sıcak ama çayla tükettik maalesef 😂
afiyet olsun cay iyidir siz gelin ben size kola tatli ismarlim😊
Ellerine sağlık Angara bebesi misin çay artık kilo alıyorum 😔😄
Angara bebesiyim bende de var o dertten teşekkür ederim 😊
Rica ederim yarasın 😄
Sen bunu bana yap dolabı meşrubat doldurayım çeşit çeşit
Başımla gözüm üstüne bişey beklemeden zevkle yaparım
Eline sağlık Allah razı olsun güzel insan
Ellerine sağlık la bebe çok guzel gorunuyo paket servisi yapiyomusun?
Yok la bebe soframa gelene ikram ediyorum
Nerde bu safra
Bana İzmir çok uzak Sen bana üç beş tane gönderebilir misin 😅
Havalar çok sıcak bozulur gelene kadar 😊
Olsun niyet önemli 😅 sağol
Ellerine sağlık, geliyorum hemen cola, gazoz, fanta
Teşekkür ederim 😊
Eline sağlık canım , böylelerine can kurban, afiyetler olsun
Üslubunuz hayret verici.
Afiyet olsun.
Sebep
Ben gelebilir miyim çay içer baklavanızdan yerim istersemiz size de çay veririm
Alamam kola felan sen limonata doldur bana.
Dolduramam limonata falan kalk çayını kendin al
Sıcakta çay felan içmem meyve suyu getir.
Babanın uşağı mi var az ye hizmetçi tut.😒bak bizim evde yemek yerken ki iletişim hep bu eşimle çok başarılı olduk aferin 😎
Sizin ev self servis demek 🤭
Kendin pişir kendin ye 🤭
Abla tatlısın ya yaşamı seviyorsun
Canım benim teşekkür ederim evet yaşamayı seviyorum 💐🤍
Ben de Ankaralıyım la demek çok tanıdık
Benim de eşim angarali iki de angarali bebem var bende gali angarali oldum 🤭
Ankara’da öı yaşıyosun
Yok gülüm İzmir'de yaşıyoruz
İzmir’i sevmem
Ankara’nın neresindensiniz
Altındağ ablacım eşimin tayini buraya çıktı o yüzden burdayız bende sevmiyorum 🤭
Oww Altındağ Ankara’nın en bombalı fişekli yeri skskkske
Ne konuda ben 1 sene yaşadım orada ama bişeyini görmedim sanki 🙈
Aa değişik bolca roman çingen var orada
woww afiyet olsun
Teşekkür ederim 😊
rica ederim :)
Eline sağlık. Kolayı alıp geliyorum 😂
Beni anlayan biri mutluluktan ağlayayım mi la 🥺
La oğğğlum kola içmeyin içmeyin
La oğlum çok güzel ama lan
La gardaş güzel de bunla da kola içilmez gurban olduğum , çay demleyele la
La bebe hava çok sıcak çök hele