Yeme & İçme Bunu yiyim mi? köyünüze döndünüz mu? miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Yapay Zekaya Sor Yenir mi bu agalar Güncellemeler+1 yıl youtube.com/shorts/gmzEkfxNje4?feature=share Kodumun hayatı si*****keyim dünyanin adaletinikee Güncellemeler+1 yıl https://voca.ro/19lLwRYTXfIb Iyi günler Bunu yiyim mi? köyünüze döndünüz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Hayır yeme nasıl kıyacaksın😭 köyüme 1 gün sonra dönüyorum 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. yeme be reis valla üzülürdüm koyunum falan olsa jahsdgasd 1 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Mirovente güneş kremi sür sonra yanarsın 😂 benim gibi patlıcan olma 0 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Sürüyorum da yanacaz gibi duruyo Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Ben yaylaya çıktım mantar toplamaya dağlarda felan yürüdüm 😅😂güneş kremi de sürmedim meğerse yaylanın havası yakıyormuş güneş fazla yok gibiydi suratım patlıcan oldu resmen 😅 Yorumla
Aynis_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Mami ama çoban olup eğtim hayatında zirve yapmaya karar verdi 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Seninlen şöyle Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl o saatte orada ne işi varmış ye 1 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Ulan sesli güldüm jshjsisjehdudj Yorumla YavuzCakır +1 yıl dfsasda Yorumla
samanyürüten Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Niye yenilmesin kesersin kafasını sonra temizler güzelce de pişirir yersin 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yenmez minnacık daha. 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Elbet birgün yeğenim Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Öf bu mangalda ne güzel gider 0 3 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Annesini yedik Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Ben mi vicdansızım millet mi duyar kasıyor anlamadım :/ doğanın dengesi malum zincir devam etmeli Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Ulan insan annesini yedik diye cevap verir mi @miroveteene_ deli çocuk :) bebeleri anasından nasıl ayırdınız Yorumla
malarma Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kaç kilo o dana ya jshdhdhdh helal olsun 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Eyvallah eyvallah Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. dönmedım dönmeyide istemıyorum yeme onu 0 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Fatma Nur gergin Yorumla Fatmanurarı +1 yıl nerden anladın kı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mami reis noldu lüks hayatı bırakıp köye mi yerleştin yahu 0 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Bundan sonra böyle harcadım kardeşim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adamsın Yorumla
bahtsizjokeer Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Pcden yaptin dimi cakal fhgj 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Yok birader youtube.com/shorts/u4cLbeNzPD8?feature=share Yorumla
Karafırtınaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl O kadar vicdansız olamazsın dmi? 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Yok değilem Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 404 cevap paylaştı. Kıyma be 0 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Kıyma mi yapim Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Lahmacun yapacaksan mantıklı bak güzel olur Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Renkler harika 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kars mi burası? 0 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Waaaowww ciddi misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ay çok tatlı ya 0 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Meee Möö diyo ablasi eyvallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ghhhhhj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır yeme nasıl kıyacaksın😭 köyüme 1 gün sonra dönüyorum
yeme be reis valla üzülürdüm koyunum falan olsa jahsdgasd
Mirovente güneş kremi sür sonra yanarsın 😂 benim gibi patlıcan olma
Sürüyorum da yanacaz gibi duruyo
Ben yaylaya çıktım mantar toplamaya dağlarda felan yürüdüm 😅😂güneş kremi de sürmedim meğerse yaylanın havası yakıyormuş güneş fazla yok gibiydi suratım patlıcan oldu resmen 😅
Mami ama çoban olup eğtim hayatında zirve yapmaya karar verdi
Seninlen şöyle
o saatte orada ne işi varmış ye
Ulan sesli güldüm jshjsisjehdudj
dfsasda
Niye yenilmesin kesersin kafasını sonra temizler güzelce de pişirir yersin
Yenmez minnacık daha.
Elbet birgün yeğenim
Öf bu mangalda ne güzel gider
Annesini yedik
Ben mi vicdansızım millet mi duyar kasıyor anlamadım :/ doğanın dengesi malum zincir devam etmeli
Ulan insan annesini yedik diye cevap verir mi @miroveteene_ deli çocuk :) bebeleri anasından nasıl ayırdınız
Kaç kilo o dana ya jshdhdhdh helal olsun
Eyvallah eyvallah
dönmedım dönmeyide istemıyorum yeme onu
Fatma Nur gergin
nerden anladın kı
Mami reis noldu lüks hayatı bırakıp köye mi yerleştin yahu
Bundan sonra böyle harcadım kardeşim
Adamsın
Pcden yaptin dimi cakal fhgj
Yok birader youtube.com/shorts/u4cLbeNzPD8?feature=share
Hazır kurbanda geliyor, yenir yenir. djhdkssbhd
çok iyi ya