Yeme & İçme Akşam yemeği yediniz mi? Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin.çorbayla geçiştiriyorum Akşam yemeği yediniz mi? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. yemedim daha 0 0 Yorumla
_BELLADONNA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bu çorbayı yemesen daha iyi gibi. 2019 son kullanma tarihiymiş 1 2 Yorumla Larisse +1 yıl jdkekdo o son kullanma tarihi değil 2 sene önceki ürünü satmazlar Yorumla _BELLADONNA_ +1 yıl Bilemedim. 08/12/19 yazıyor sonuçta. Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl En iyisini yapiyorsun. Knorr un corbalari da cok guzel oluyor.. birde evde hazirda pilav olursa bir tabaga yari yariya oranda pilav ile yogurdu karistirip yiyebilirsin hem diyurucu oluyor hem de baya saglikli bisey 0 0 Yorumla
FırtınAli61 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Karanlık olmadan akşam yemeği yiyemiyorum. Benim için karanlık olmadan akşam olmiyor 0 0 Yorumla
Blessedblue Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Afiyet olsun. Yemedim annemi bekliyorum yaparsa yicez 😂😂😂 0 0 Yorumla
Erenikov Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Bi mercimek çorbası yapsaydın hazır çorba içilir mi 🤔 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Foto sana ait ise... Çorba değil... Kimyasal atık içiyorsun 🥴🙆♀️ 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Hazıra alışma kendin yap çorbanı çok ayıp 0 0 Yorumla
alkollüaraç Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl henüz erken. alkol sonrası bir burger king çift menü gömeceğim gece. planım bu yönde :) 0 0 Yorumla
MuratBeyGelmis Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl o sana fazla değil mi aşko 0 1 Yorumla Larisse +1 yıl 1 saat tutar djjdj Yorumla
nehir1046 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 89% +1 yıl Iki aydir adam akilli bisi yemeyen bne 1 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bulgur pilavı taze fasulye yedim. 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. Evet yedim aksam 5.30 6 gibi yerim 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl hazır çorbalar midemi bağırsaklarımı yakıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yemedim memlekete geldim annem su böreği yaptı onu yiyeceğim inş 😅😂 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Akşam olmadı henüz 🤣 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Yedim 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Daha değil. 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yedim 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yedim 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
yemedim daha
Bu çorbayı yemesen daha iyi gibi. 2019 son kullanma tarihiymiş
jdkekdo o son kullanma tarihi değil 2 sene önceki ürünü satmazlar
Bilemedim. 08/12/19 yazıyor sonuçta.
En iyisini yapiyorsun. Knorr un corbalari da cok guzel oluyor.. birde evde hazirda pilav olursa bir tabaga yari yariya oranda pilav ile yogurdu karistirip yiyebilirsin hem diyurucu oluyor hem de baya saglikli bisey
Karanlık olmadan akşam yemeği yiyemiyorum. Benim için karanlık olmadan akşam olmiyor
Afiyet olsun. Yemedim annemi bekliyorum yaparsa yicez 😂😂😂
Bi mercimek çorbası yapsaydın hazır çorba içilir mi 🤔
Foto sana ait ise... Çorba değil... Kimyasal atık içiyorsun 🥴🙆♀️
Hazıra alışma kendin yap çorbanı çok ayıp
Yedim ama yine acıktım ya
henüz erken. alkol sonrası bir burger king çift menü gömeceğim gece. planım bu yönde :)
o sana fazla değil mi aşko
1 saat tutar djjdj
Iki aydir adam akilli bisi yemeyen bne
Bulgur pilavı taze fasulye yedim.
Evet yedim. Afiyet olsun sana da
Evet yedim aksam 5.30 6 gibi yerim
hazır çorbalar midemi bağırsaklarımı yakıyor
Yemedim memlekete geldim annem su böreği yaptı onu yiyeceğim inş 😅😂
Karpuz aldım peynirle yiyeceğim
Anca onu yersin zaten
Akşam olmadı henüz 🤣
yemedim